Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sandritta lalusy
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 16.6
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Bielawa met een sublieme pass. Jakubczak rent richting de bal. Jakubczak passt de bal in één keer door. Berdys is nu in balbezit. Berdys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Lód speelt de bal door. Buciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Buciński passt de bal in één keer door. Walburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Walburg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sandritta - lalusy 0:1

16e minuut.
Kłus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłus passt de bal zonder na te denken. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdys verovert de bal door een tackle van achteren. Berdys schiet op doel. Paal!

22e minuut.
Atlak geeft de bal voor. Waleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bielawa naar de kleedkamers voor een vroege douche.

37e minuut.
Aleksandrowicz passt de bal in één keer door. Walburg probeert naar een medespeler te passen. Atlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Amolador verovert de bal door een tackle van achteren. Amolador schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Waleski rent richting de bal. Aleksandrowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Aleksandrowicz probeert naar een medespeler te passen. Berdys is nu in balbezit. Berdys schiet op doel. Grzegorzewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sandritta - lalusy 1:1

43e minuut.
Nowosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleski is nu in balbezit. Walburg met een sublieme pass. Amolador rent richting de bal. Amolador haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sandritta 51%, lalusy 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sandritta - lalusy 1:1

49e minuut.
Szczypiński met een harde bal richting middenveld. Lód is nu in balbezit. Met opzet legt Aleksandrowicz zijn tegenspeler op de grond. Aleksandrowicz krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Perczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perczak geeft een hoge lob. Inworp. Waleski met de inworp. Jarosik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Walburg is nu in balbezit. Walburg passt de bal zonder na te denken. Leduchowski rent richting de bal. Amolador onderschept slim de pass. Amolador schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Lód met een sublieme pass. Walburg rent richting de bal. Walburg speelt de bal door. Amolador bereikt de bal nog maar net als eerste. Amolador schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Jarosik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szandarowski kan de bal niet met de borst controleren. Atlak is nu in balbezit. Amolador onderschept slim de pass. Amolador haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sandritta 47%, lalusy 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sandritta - lalusy 1:1