Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piast Tygrysy Unionistas de Salamanca
Normal Tactiek Difensa
51% Balbezit 49%
23% Spel op eigen helft 77%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 26.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen average
hopeless Verdedigen average


7e minuut.
Witkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Križanac met de inworp. Kotlarski is nu in balbezit. Kotlarski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Tygrysy - Unionistas de Salamanca 1:0

14e minuut.
Gutowski is nu in balbezit. Inworp. Witkowski met de inworp. Stasiuk is nu in balbezit. Stasiuk schiet op doel. Krzysztoń bokst de bal weg.

15e minuut.
Stasiuk geeft een hoge lob. Alancewicz rent richting de bal. Alancewicz met een sublieme pass. Stasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiuk schiet op doel. Krzysztoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiuk haalt uit met een fantastische trap. Krzysztoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Tygrysy - Unionistas de Salamanca 2:0

17e minuut.
Gürol met een snelle inworp. Alancewicz rent richting de bal. Alancewicz met een sublieme pass. Stasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tasak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürol verovert de bal door een tackle van achteren. Stasiuk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Stasiuk moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Stasiuk schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Tygrysy 19%, Unionistas de Salamanca 81%.
Piast Tygrysy - Unionistas de Salamanca 2:0

48e minuut.
Gürol met een sublieme pass. Witkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Witkowski met een sublieme pass. Kotlarski rent richting de bal. Kotlarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Tygrysy - Unionistas de Salamanca 3:0

54e minuut.
Złotorowicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gürol met de inworp. Kotlarski is nu in balbezit. Kotlarski schiet op doel. Paal! Krzysztoń met een sublieme pass. Križanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Witkowski onderschept slim de pass. Witkowski haalt uit met een fantastische trap. Krzysztoń bokst de bal weg.

57e minuut.
Krzysztoń speelt de bal door. Daar is Olkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotlarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Tygrysy - Unionistas de Salamanca 4:0

64e minuut.
Borsuk probeert naar een medespeler te passen. Olkowski is nu in balbezit. Olkowski geeft een lange en hoge pass. Gürol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Augustyn speelt de bal door. Alancewicz is nu in balbezit. Alancewicz passt de bal met de wreef. Kotlarski rent richting de bal. Kotlarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Tygrysy - Unionistas de Salamanca 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Tygrysy 26%, Unionistas de Salamanca 74%.
Piast Tygrysy - Unionistas de Salamanca 5:0