Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Widzew RTS Łódź Jagiellonia Sobolewo
tak Tactiek 352
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
30 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 23.5
adequate Schieten weak
average Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Piesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvivier verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaszka. Jaszka krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Duvivier kopt de bal weg. Habelt is nu in balbezit. Habelt passt de bal met de wreef. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak draait met de bal, schiet en ... Szczotok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - Jagiellonia Sobolewo 1:0

13e minuut.
Wałeczek rent richting de bal. Gardas onderschept slim de pass. Gardas passt de bal met de wreef. Duvivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvivier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - Jagiellonia Sobolewo 2:0

14e minuut.
Duvivier probeert de bal aan de voet te houden. Gardas kopt de bal weg. Klungelig pakt Smyczyński de bal. Duvivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvivier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ławecki rent richting de bal. Kutlular verovert de bal door een tackle van achteren. Kutlular geeft de bal voor. Duvivier kan de bal niet met de borst controleren. Duvivier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - Jagiellonia Sobolewo 3:0

34e minuut.
Wałeczek rent richting de bal. Gardas verovert de bal door een tackle van achteren. Gardas speelt de bal door. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Sepioł maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Beger kopt de bal weg. Duvivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelt draait met de bal, schiet en ... Szczotok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Wałeczek is nu in balbezit. Kutlular verovert de bal door een tackle van achteren. Kutlular speelt de bal door. Daar is Habelt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habelt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - Jagiellonia Sobolewo 4:0

43e minuut.
Smyczyński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beger met een snelle inworp. Kutlular geeft de bal voor. Klungelig pakt Sepioł de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - Jagiellonia Sobolewo 5:0

44e minuut.
Kutlular verovert de bal door een tackle van achteren. Kutlular geeft een lange en hoge pass. Sepioł heeft problemen om de bal te vangen. Duvivier is nu in balbezit. Duvivier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew RTS Łódź 25%, Jagiellonia Sobolewo 75%.
Widzew RTS Łódź - Jagiellonia Sobolewo 5:0

47e minuut.
Habelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Beger bereikt de bal nog maar net als eerste. Beger passt de bal in één keer door. Daar is Chmielniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmielniak haalt uit met een fantastische trap. Szczotok bokst de bal weg. Duvivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvivier draait met de bal, schiet en ... Paal!

48e minuut.
Habelt kopt de bal weg. Wałeczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kutlular is nu in balbezit. Kutlular geeft een lange en hoge pass. Chmielniak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Duvivier is nu in balbezit. Habelt is nu in balbezit. Duvivier rent richting de bal. Duvivier schiet op doel. Szczotok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - Jagiellonia Sobolewo 6:0

66e minuut.
Ławecki is nu in balbezit. Kutlular onderschept slim de pass. Kutlular probeert naar een medespeler te passen. Duvivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvivier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Chmielniak rent richting de bal. Chmielniak schiet op doel. Szczotok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - Jagiellonia Sobolewo 7:0

78e minuut.
Beger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszka geeft een hoge lob. Beger rent richting de bal. Beger geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - Jagiellonia Sobolewo 8:0

82e minuut.
Gardas met een sublieme pass. Beger probeert naar een medespeler te passen. Duvivier rent richting de bal. Duvivier draait met de bal, schiet en ... Szczotok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - Jagiellonia Sobolewo 9:0

84e minuut.
Klungelig pakt Chmielniak de bal. Ławecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlular verovert de bal door een tackle van achteren. Kutlular geeft de bal voor. Duvivier springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew RTS Łódź 30%, Jagiellonia Sobolewo 70%.
Widzew RTS Łódź - Jagiellonia Sobolewo 9:0