Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Młode Siekiery Arda Gdynia Kaja Godek
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Świtoń is nu in balbezit. Pyś verovert de bal door een tackle van achteren. Pyś speelt de bal door. Śmiecikowski rent richting de bal. Śmiecikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ubysz verovert de bal door een tackle van achteren. Ubysz met een sublieme pass. Rzewuski is nu in balbezit. Rzewuski haalt uit met een fantastische trap. Bonk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pęczak rent richting de bal. Pęczak passt de bal met de wreef. Śmiecikowski met een sublieme pass. Ubysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubysz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Śmiecikowski speelt de bal door. Daar is Kręcina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Pęczak zijn tegenspeler op de grond. Pęczak krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Rzewuski is nu in balbezit. Rzewuski geeft een hoge lob. Daar is Bonk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śmiecikowski is nu in balbezit. Śmiecikowski schiet op doel. Odzimkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Pyś speelt de bal door. Śmiecikowski rent richting de bal. Mumowski onderschept slim de pass. Ubysz verovert de bal door een tackle van achteren. Ubysz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Młode Siekiery 65%, Arda Gdynia Kaja Godek 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Młode Siekiery - Arda Gdynia Kaja Godek 0:0

46e minuut.
Ubysz passt de bal in één keer door. Kręcina is nu in balbezit. Rusin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rusin krijgt een gele kaart. Kręcina moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kręcina kan niet meer verder spelen. Trybiński komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Świtoń is nu in balbezit. Pyś onderschept slim de pass. Pulikowski onderschept slim de pass. Świtoń is nu in balbezit. Świtoń draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pulikowski geeft een hoge lob. Czapiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ubysz de bal. Ubysz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Młode Siekiery - Arda Gdynia Kaja Godek 0:1

63e minuut.
Śmiecikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczywek onderschept slim de pass. Pyś probeert naar een medespeler te passen. Trybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybiński met een sublieme pass. Odzimkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Śmiecikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiecikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Młode Siekiery - Arda Gdynia Kaja Godek 0:2

67e minuut.
Pyś onderschept slim de pass. Pyś geeft een lange en hoge pass. Śmiecikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubysz rent richting de bal. Ubysz haalt uit met een fantastische trap. Odzimkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Mumowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubysz verovert de bal door een tackle van achteren. Ubysz met een sublieme pass. Śmiecikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiecikowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pulikowski speelt de bal door. Świtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiewski is nu in balbezit. Świtoń verovert de bal door een tackle van achteren. Świtoń schiet op doel. Lelewik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Młode Siekiery 58%, Arda Gdynia Kaja Godek 42%.
Młode Siekiery - Arda Gdynia Kaja Godek 0:2