Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unionistas de Salamanca lalusy
Difensa Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
77% Spel op eigen helft 23%
4 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.3 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
average Passen poor
average Verdedigen poor


6e minuut.
Gürol geeft de bal voor. Lód probeert naar een medespeler te passen. Tekiela rent richting de bal. Gürol rent richting de bal. Gürol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Lód bereikt de bal nog maar net als eerste. Lód passt de bal zonder na te denken. Amolador bereikt de bal nog maar net als eerste. Amolador schiet op doel. Krzysztoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unionistas de Salamanca - lalusy 0:1

16e minuut.
Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Buciński speelt de bal door. Waleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina verovert de bal door een tackle van achteren. Frusina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lód passt de bal met de wreef. Olkowski rent richting de bal. Walburg verovert de bal door een tackle van achteren. Walburg geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Amolador de bal. Krzysztoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Frusina rent richting de bal. Walburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Walburg draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Jarosik de bal. Jarosik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unionistas de Salamanca 72%, lalusy 28%.
Unionistas de Salamanca - lalusy 0:1

61e minuut.
Buciński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walburg rent richting de bal. Znój legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Znój krijgt een gele kaart. Walburg raakt geblesseerd tijdens het duel. Walburg kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Unionistas de Salamanca - lalusy 0:2

66e minuut.
Tekiela is nu in balbezit. Gürol verovert de bal door een tackle van achteren. Gürol probeert naar een medespeler te passen. Amolador rent richting de bal. Amolador haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Lód verovert de bal door een tackle van achteren. Lód passt de bal zonder na te denken. Jarosik is nu in balbezit. Jarosik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gürol rent richting de bal. Walburg verovert de bal door een tackle van achteren. Walburg speelt de bal door. Amolador rent richting de bal. Amolador haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tekiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürol bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiela begaat een overtreding. Tekiela krijgt een gele kaart. Gürol is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gürol wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Walburg met een sublieme pass. Jarosik rent richting de bal. Jarosik probeert naar een medespeler te passen. Walburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Walburg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Gürol geeft de bal voor. Lód is nu in balbezit. Lód met een sublieme pass. Daar is Amolador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amolador draait met de bal, schiet en ... Krzysztoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Unionistas de Salamanca - lalusy 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unionistas de Salamanca 81%, lalusy 19%.
Unionistas de Salamanca - lalusy 0:3