Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Widzew RTS Łódź WITCH PLE PLE
tak Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 25.5
good Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen weak


1e minuut.
Daar is Chmielniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walendziuk rent richting de bal. Chmielniak verovert de bal door een tackle van achteren. Duvivier rent richting de bal. Duvivier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Beger is nu in balbezit. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi speelt de bal door. Duvivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvivier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Dobranschi kopt de bal weg. Klungelig pakt Gabriel de bal. Duvivier rent richting de bal. Habelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Michałowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Beger rent richting de bal. Beger passt de bal met de wreef. Duvivier rent richting de bal. Duvivier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Dobranschi speelt de bal door. Habelt is nu in balbezit. Gabriel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Habelt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beger komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Hełminiak geeft een lange en hoge pass. Michałowski is nu in balbezit. Dobranschi begaat een overtreding. Dobranschi krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Beger passt de bal in één keer door. Duvivier rent richting de bal. Chmielniak rent richting de bal. Chmielniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - WITCH PLE PLE 1:0

20e minuut.
Inworp. Beger met de inworp. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi draait met de bal, schiet en ... Chmielniak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - WITCH PLE PLE 2:0

30e minuut.
Kutlular bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlular passt de bal in één keer door. Habelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Beger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kutlular is nu in balbezit. Kutlular passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chmielniak de bal. Chmielniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew RTS Łódź 32%, WITCH PLE PLE 68%.
Widzew RTS Łódź - WITCH PLE PLE 2:0

49e minuut.
Hełminiak met een sublieme pass. Kutlular is nu in balbezit. Kutlular geeft de bal voor. Duvivier is nu in balbezit. Duvivier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Kutlular met een sublieme pass. Duvivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak speelt de bal door. Habelt is nu in balbezit. Habelt schiet op doel. Prokop bokst de bal weg.

53e minuut.
Klungelig pakt Dobranschi de bal. Michałowski is nu in balbezit. Michałowski probeert naar een medespeler te passen. Wojtóściszyn rent richting de bal. Wojtóściszyn passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Walendziuk kopt de bal weg. Wojtóściszyn is nu in balbezit. Zielony begaat een overtreding. Zielony krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Kutlular verovert de bal door een tackle van achteren. Kutlular geeft een hoge lob. Gabriel heeft problemen om de bal te vangen. Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak draait met de bal, schiet en ... Prokop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duvivier rent richting de bal. Duvivier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - WITCH PLE PLE 3:0

72e minuut.
Marcola rent richting de bal. Kutlular onderschept slim de pass. Kutlular passt de bal in één keer door. Duvivier rent richting de bal. Duvivier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Dobranschi kopt de bal weg. Habelt rent richting de bal. Michałowski begaat een overtreding. Michałowski krijgt een gele kaart. Habelt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Beger met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Beger is nu in balbezit. Beger geeft een lange en hoge pass. Daar is Marcola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutlular verovert de bal door een tackle van achteren. Kutlular geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew RTS Łódź 25%, WITCH PLE PLE 75%.
Widzew RTS Łódź - WITCH PLE PLE 3:0