Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PK Ciechanów Jagiellonia Sobolewo
Normal Tactiek 352
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 24.5
average Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Smyczyński geeft de bal voor. Inworp. Pasternak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tyrmand is nu in balbezit. Tyrmand draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tyrmand is nu in balbezit. Tyrmand passt de bal zonder na te denken. Niziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Wałeczek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Witos komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Korzeniewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Koszakow de bal. Romanczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PK Ciechanów - Jagiellonia Sobolewo 0:1

36e minuut.
Jaszka is nu in balbezit. Jaszka passt de bal zonder na te denken. Garbień bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesio rent richting de bal. Piesio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PK Ciechanów 53%, Jagiellonia Sobolewo 47%.
PK Ciechanów - Jagiellonia Sobolewo 0:1

48e minuut.
Jaszka rent richting de bal. Tyrmand bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrmand speelt de bal door. Chojnowski is nu in balbezit. Chojnowski schiet op doel. Szczotok bokst de bal weg.

55e minuut.
Boros onderschept slim de pass. Boros probeert naar een medespeler te passen. Gromadzki heeft problemen om de bal te vangen. Garbień is nu in balbezit. Garbień schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PK Ciechanów - Jagiellonia Sobolewo 0:2

73e minuut.
Tyrmand onderschept slim de pass. Zamcur bereikt de bal nog maar net als eerste. Witos begaat een overtreding. Witos krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Kierski kopt de bal weg. Koszakow probeert de bal aan de voet te houden. Romanczewski is nu in balbezit. Horodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Horodecki geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PK Ciechanów 53%, Jagiellonia Sobolewo 47%.
PK Ciechanów - Jagiellonia Sobolewo 0:2