Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCLeakCity Fc po nalewce 04
jako taka Tactiek 523
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
39.9 gemiddelde waardering 44.1
good Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Pepe passt de bal zonder na te denken. Scicolone speelt de bal door. Silveiro rent richting de bal. Silveiro haalt uit met een fantastische trap. Enginer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Uttenthaler met een snelle inworp. Kudělka probeert naar een medespeler te passen. Brinkmann is nu in balbezit. Brinkmann draait met de bal, schiet en ... Savaşkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - Fc po nalewce 04 0:1

7e minuut.
Kudělka met een sublieme pass. Daar is Pangallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pangallo passt de bal zonder na te denken. Brinkmann is nu in balbezit. Brinkmann haalt uit met een fantastische trap. Savaşkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Doeltrap. Enginer trapt de bal weg. Scicolone kopt de bal weg. Silveiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Ochódzki rent richting de bal. Scicolone bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicolone speelt de bal door. Silveiro rent richting de bal. Silveiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Uttenthaler is nu in balbezit. Uttenthaler passt de bal zonder na te denken. Pangallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangallo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bockstaele heeft problemen om de bal te vangen. Zhuravlev onderschept slim de pass. Zhuravlev passt de bal in één keer door. Silveiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveiro schiet op doel. Enginer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLeakCity 51%, Fc po nalewce 04 49%.
FCLeakCity - Fc po nalewce 04 0:1

47e minuut.
Klungelig pakt Abad de bal. Ardemanni rent richting de bal. Ardemanni met een sublieme pass. Zhuravlev rent richting de bal. Zhuravlev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCLeakCity - Fc po nalewce 04 1:1

54e minuut.
Ochódzki heeft problemen om de bal te vangen. Ochódzki speelt de bal door. Scicolone geeft de bal voor. Zhuravlev rent richting de bal. Zhuravlev haalt uit met een fantastische trap. Enginer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Discepoli met een snelle inworp. Racaniello speelt de bal door. Scicolone is nu in balbezit. Discepoli geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zhuravlev is nu in balbezit. Zhuravlev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - Fc po nalewce 04 2:1

68e minuut.
Turenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pangallo rent richting de bal. Pangallo geeft een lange en hoge pass. Brinkmann rent richting de bal. Brinkmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Savaşkan met een harde bal richting middenveld. Kudělka kopt de bal weg. Brinkmann is nu in balbezit. Brinkmann schiet op doel. Savaşkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kudělka met een sublieme pass. Pangallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangallo speelt de bal door. Brinkmann is nu in balbezit. Brinkmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Savaşkan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bockstaele heeft problemen om de bal te vangen. Abad met een sublieme pass. Zhuravlev rent richting de bal. Zhuravlev schiet op doel. Enginer bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLeakCity 47%, Fc po nalewce 04 53%.
FCLeakCity - Fc po nalewce 04 2:1