Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mensky hensky Yong player
Defend Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
19 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 21.1
redelijk Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Peryt trapt de bal weg. Inworp. Ülkü met de inworp. Fąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fąk geeft een lange en hoge pass. Peryt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - Yong player 1:0

17e minuut.
Fąk probeert naar een medespeler te passen. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński passt de bal zonder na te denken. Valdivieso is nu in balbezit. Valdivieso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kozik geeft de bal voor. Ülkü kopt de bal weg. Fąk rent richting de bal. Fąk met een sublieme pass. Valdivieso speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - Yong player 2:0

24e minuut.
Daar is Barcikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fąk geeft een hoge lob. Valdivieso rent richting de bal. Valdivieso draait met de bal, schiet en ... Peryt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Fąk speelt de bal door. Rogoziński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kozik. Kozik krijgt een gele kaart. Rogoziński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rogoziński wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusak verovert de bal door een tackle van achteren. Prusak passt de bal in één keer door. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ülkü met een sublieme pass. Fąk is nu in balbezit. Fąk passt de bal in één keer door. Valdivieso rent richting de bal. Valdivieso draait met de bal, schiet en ... Peryt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mensky hensky 35%, Yong player 65%.
mensky hensky - Yong player 2:0

46e minuut.
Barcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcikowski geeft de bal voor. Biskupek controleert de bal met de borst. Płatek is nu in balbezit. Płatek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Prusak rent richting de bal. Fąk is nu in balbezit. Fąk met een sublieme pass. Valdivieso is nu in balbezit. Valdivieso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Andrzejczak rent richting de bal. Rogoziński verovert de bal door een tackle van achteren. Rogoziński met een sublieme pass. Valdivieso rent richting de bal. Valdivieso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Zygmuntowicz rent richting de bal. Prusak verovert de bal door een tackle van achteren. Prusak speelt de bal door. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Biskupek rent richting de bal. Biskupek passt de bal met de wreef. Kozik rent richting de bal. Rogoziński onderschept slim de pass. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gnat heeft problemen om de bal te vangen. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rogoziński. Zygmuntowicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zygmuntowicz kan niet meer verder spelen. Kropek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mensky hensky 30%, Yong player 70%.
mensky hensky - Yong player 2:0