Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Doktor FC Fc Yellowstone
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 21.2
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen matig


18e minuut.
Gmitrzak verovert de bal door een tackle van achteren. Gmitrzak geeft een hoge lob. Daar is Hajduczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajduczek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ul passt de bal in één keer door. Nowik heeft problemen om de bal te vangen. Tkocz is nu in balbezit. Tkocz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Piaseczny rent richting de bal. Piaseczny geeft de bal voor. Tkocz is nu in balbezit. Tkocz haalt uit met een fantastische trap. Jarzynowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doktor FC 48%, Fc Yellowstone 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Doktor FC - Fc Yellowstone 0:0

59e minuut.
Tylki rent richting de bal. Ul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ul passt de bal met de wreef. Tkocz rent richting de bal. Tkocz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piaseczny is nu in balbezit. Piaseczny geeft de bal voor. Domachowski geeft een lange en hoge pass. Hajduczek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pijanowski trapt de bal weg. Piaseczny kopt de bal weg. Antolik rent richting de bal. Ul onderschept slim de pass. Ul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Korff rent richting de bal. Pałka rent richting de bal. Korff tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pałka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Czerniakowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doktor FC 50%, Fc Yellowstone 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Doktor FC - Fc Yellowstone 0:0