Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Yellowstone Yong player
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Zygmuntowicz rent richting de bal. Gnat rent richting de bal. Gnat probeert naar een medespeler te passen. Płatek is nu in balbezit. Płatek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kozik rent richting de bal. Kozik geeft een lange en hoge pass. Gnat kopt de bal weg. Płatek heeft problemen om de bal te vangen. Płatek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Kukiełka kopt de bal weg. Klungelig pakt Bradło de bal. Pałka met een sublieme pass. Hajduczek rent richting de bal. Hajduczek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Antolik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Płatosz met een snelle inworp. Gnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Kułyk onderschept slim de pass. Kułyk probeert naar een medespeler te passen. Hajduczek rent richting de bal. Daar is Hajduczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajduczek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kozik geeft een hoge lob. Inworp. Gmitrzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pałka rent richting de bal. Pałka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tylki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylki geeft een lange en hoge pass. Daar is Kozik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajduczek onderschept slim de pass. Hajduczek haalt uit met een fantastische trap. Peryt bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Yellowstone 39%, Yong player 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Yellowstone - Yong player 0:0

46e minuut.
Inworp. Czerniakowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kułyk speelt de bal door. Hajduczek is nu in balbezit. Hajduczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Yellowstone - Yong player 1:0

54e minuut.
Antolik passt de bal met de wreef. Pałka heeft problemen om de bal te vangen. Pałka probeert naar een medespeler te passen. Hajduczek is nu in balbezit. Hajduczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Yellowstone - Yong player 2:0

60e minuut.
Gnat is nu in balbezit. Czerniakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałka speelt de bal door. Daar is Hajduczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajduczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Yellowstone - Yong player 3:0

66e minuut.
Kozik geeft de bal voor. Andrzejczak rent richting de bal. Andrzejczak speelt de bal door. Płatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Antolik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pałka de bal. Pałka passt de bal in één keer door. Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduczek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Czerniakowski geeft de bal voor. Domachowski kopt de bal weg. Daar is Hajduczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajduczek draait met de bal, schiet en ... Peryt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Yellowstone - Yong player 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Yellowstone 37%, Yong player 63%.
Fc Yellowstone - Yong player 4:0