Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:48
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0014
  • Stadion: LKS Puq Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7805
LKS Puq Fc po nalewce 04
n Tactiek 523
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
49.2 gemiddelde waardering 43.6
outstanding Schieten adequate
good Passen solid
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Racaniello passt de bal met de wreef. Pangallo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alekperovas. Alekperovas krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Atłachowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nieto Cortés geeft een lange en hoge pass. Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Puq - Fc po nalewce 04 1:0

8e minuut.
Nieto Cortés passt de bal met de wreef. Túñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Túñez passt de bal in één keer door. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Żbikowski is nu in balbezit. Żbikowski geeft de bal voor. Inworp. Turenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pangallo geeft de bal voor. Lisichkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Kranc probeert naar een medespeler te passen. Bolimowski rent richting de bal. Bockstaele begaat een overtreding. Bockstaele krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Bolimowski raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Túñez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Doeltrap. Cegiełko trapt de bal weg van het doel. Túñez is nu in balbezit. Túñez probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Kranc passt de bal zonder na te denken. Bockstaele kan de bal niet met de borst controleren. Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski haalt uit met een fantastische trap. Enginer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Turenko kopt de bal weg. Griscti Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranc probeert naar een medespeler te passen. Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ochódzki is nu in balbezit. Kranc onderschept slim de pass. Kranc met een sublieme pass. Sofian rent richting de bal. Sofian haalt uit met een fantastische trap. Enginer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Bockstaele geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Túñez met een snelle inworp. Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Puq - Fc po nalewce 04 2:0

40e minuut.
Racaniello onderschept slim de pass. Racaniello speelt de bal door. Kandıralı probeert naar een medespeler te passen. Uttenthaler is nu in balbezit. Uttenthaler geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Brinkmann de bal. Brinkmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Puq - Fc po nalewce 04 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Puq 49%, Fc po nalewce 04 51%.
LKS Puq - Fc po nalewce 04 2:1

49e minuut.
Cegiełko geeft een hoge lob. Inworp. Nieto Cortés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Túñez met een snelle inworp. Daar is Kranc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kranc geeft een hoge lob. Sofian maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Brinkmann passt de bal met de wreef. Griscti Soler heeft problemen om de bal te vangen. Griscti Soler speelt de bal door. Sofian is nu in balbezit. Sofian schiet op doel. Enginer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Demay geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kandıralı met de inworp. Uttenthaler is nu in balbezit. Uttenthaler geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kudělka passt de bal zonder na te denken. Pangallo rent richting de bal. Pangallo geeft een lange en hoge pass. Brinkmann springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Puq - Fc po nalewce 04 2:2

85e minuut.
Uttenthaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Atłachowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Atłachowicz probeert naar een medespeler te passen. Sofian rent richting de bal. Sofian schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bockstaele legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bolimowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Sofian zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Enginer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Puq - Fc po nalewce 04 3:2

90e minuut.
Túñez met de inworp. Kranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranc passt de bal met de wreef. Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Puq 45%, Fc po nalewce 04 55%.
LKS Puq - Fc po nalewce 04 3:2