Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czochracze Bobra FCLeakCity
2018 Tactiek jako taka
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.5 gemiddelde waardering 33.8
poor Schieten adequate
weak Passen good
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Abad rent richting de bal. Abad probeert naar een medespeler te passen. Pepe geeft een lange en hoge pass. Zhuravlev rent richting de bal. Zhuravlev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cwelik rent richting de bal. Abad onderschept slim de pass. Abad geeft een lange en hoge pass. Silveiro is nu in balbezit. Silveiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Dzieciuch is nu in balbezit. Dzieciuch geeft de bal voor. Discepoli kopt de bal weg. Klungelig pakt Silveiro de bal. Silveiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czochracze Bobra - FCLeakCity 0:1

21e minuut.
Pepe probeert de bal aan de voet te houden. Scicolone is nu in balbezit. Silveiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuravlev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuravlev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czochracze Bobra - FCLeakCity 0:2

30e minuut.
Scicolone probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Discepoli de bal. Discepoli probeert naar een medespeler te passen. Zhuravlev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuravlev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Silveiro rent richting de bal. Silveiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Czochracze Bobra - FCLeakCity 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czochracze Bobra 72%, FCLeakCity 28%.
Czochracze Bobra - FCLeakCity 0:3

61e minuut.
Scicolone probeert naar een medespeler te passen. Skubiszyński is nu in balbezit. Skubiszyński passt de bal zonder na te denken. Silveiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czochracze Bobra - FCLeakCity 0:4

77e minuut.
Cwelik geeft een hoge lob. Podczaski heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pepe. Pepe krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Doppler verovert de bal door een tackle van achteren. Doppler passt de bal met de wreef. Discepoli rent richting de bal. Discepoli passt de bal met de wreef. Dzieciuch verovert de bal door een tackle van achteren. Djermouni bokst de bal weg.

88e minuut.
Discepoli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jabłczyński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czochracze Bobra 71%, FCLeakCity 29%.
Czochracze Bobra - FCLeakCity 0:4