Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mensky hensky Fc Yellowstone
Defend Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 20
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen zwak


5e minuut.
Pinceli passt de bal met de wreef. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolik begaat een overtreding. Antolik krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Tylki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ülkü zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fąk is nu in balbezit. Fąk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Fąk met een snelle inworp. Prusak rent richting de bal. Prusak geeft de bal voor. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - Fc Yellowstone 1:0

16e minuut.
Czerniakowski is nu in balbezit. Prusak onderschept slim de pass. Prusak passt de bal zonder na te denken. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Prusak kopt de bal weg. Fąk speelt de bal door. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivieso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. López de Quintana rent richting de bal. Domachowski onderschept slim de pass. Domachowski draait met de bal, schiet en ... Guzman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mensky hensky - Fc Yellowstone 1:1

39e minuut.
Fąk is nu in balbezit. Fąk probeert naar een medespeler te passen. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński schiet op doel. Jarzynowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - Fc Yellowstone 2:1

40e minuut.
Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijanowski is nu in balbezit. Rogoziński verovert de bal door een tackle van achteren. Rogoziński schiet op doel. Jarzynowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - Fc Yellowstone 3:1

42e minuut.
Rogoziński rent richting de bal. Antolik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rogoziński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fąk met een snel genomen vrije trap. Valdivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivieso draait met de bal, schiet en ... Jarzynowski bokst de bal weg. Pijanowski heeft problemen om de bal te vangen. Pijanowski speelt de bal door. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - Fc Yellowstone 4:1

45e minuut.
Kułyk kopt de bal weg. Antolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fąk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fąk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mensky hensky 31%, Fc Yellowstone 69%.
mensky hensky - Fc Yellowstone 4:1

51e minuut.
Ülkü bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülkü geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nowik de bal. Valdivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivieso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - Fc Yellowstone 5:1

51e minuut.
Pijanowski probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ülkü zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fąk geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Nowik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Fąk rent richting de bal. Fąk passt de bal in één keer door. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński schiet op doel. Jarzynowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - Fc Yellowstone 6:1

65e minuut.
Fąk rent richting de bal. Fąk geeft de bal voor. Valdivieso kopt de bal weg. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ülkü bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülkü geeft een lange en hoge pass. Antolik probeert de bal aan de voet te houden. Valdivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivieso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Fąk passt de bal zonder na te denken. Valdivieso is nu in balbezit. Daar is Nowik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdivieso is nu in balbezit. Valdivieso geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Jarzynowski trapt de bal weg. Pałka kopt de bal weg. Daar is Tarka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajduczek rent richting de bal. Hajduczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mensky hensky - Fc Yellowstone 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mensky hensky 31%, Fc Yellowstone 69%.
mensky hensky - Fc Yellowstone 6:2