Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yong player Czochracze Bobra
Normal Tactiek 2018
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
21.2 gemiddelde waardering 23.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Płatosz met een sublieme pass. Gnat rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ramírez. Gnat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gnat komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ramírez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kutuzov rent richting de bal. Kutuzov geeft een lange en hoge pass. Samborski is nu in balbezit. Samborski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Zygmuntowicz kopt de bal weg. Daar is Amaral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płatek rent richting de bal. Płatek schiet op doel. Djermouni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yong player - Czochracze Bobra 1:0

37e minuut.
Kukiełka rent richting de bal. Samborski rent richting de bal. Kukiełka maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kukiełka naar de kleedkamers voor een vroege douche. Samborski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cwelik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Podczaski rent richting de bal. Podczaski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yong player 59%, Czochracze Bobra 41%.
Yong player - Czochracze Bobra 1:0

68e minuut.
Kutuzov speelt de bal door. Podczaski is nu in balbezit. Podczaski passt de bal in één keer door. Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Samborski met een snelle inworp. Skubiszyński is nu in balbezit. Met opzet legt Gnat zijn tegenspeler op de grond. Gnat krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Amaral geeft een lange en hoge pass. Daar is Mystek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podczaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podczaski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yong player - Czochracze Bobra 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yong player 61%, Czochracze Bobra 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yong player - Czochracze Bobra 1:1