Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc po nalewce 04 FC Tabaty
523 Tactiek 451
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
34 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 22.5
solid Schieten weak
solid Passen weak
average Verdedigen poor


4e minuut.
Bockstaele rent richting de bal. Bockstaele geeft een lange en hoge pass. Brinkmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Brinkmann haalt uit met een fantastische trap. Ebel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Turenko passt de bal in één keer door. Bockstaele geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Śmieszny de bal. Brinkmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Brinkmann draait met de bal, schiet en ... Ebel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Brinkmann schiet op doel. Na een snelle pass probeert Palizas de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pangallo zal de hoekschop nemen. Brinkmann maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Śmieszny onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pangallo zal de hoekschop nemen. Brinkmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Ebel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce 04 - FC Tabaty 1:0

16e minuut.
Pangallo is nu in balbezit. Pangallo geeft de bal voor. Brinkmann kopt de bal weg. Uttenthaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Uttenthaler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kudělka met een sublieme pass. Pangallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangallo geeft een hoge lob. Brinkmann springt en kopt de bal. Ebel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce 04 - FC Tabaty 2:0

19e minuut.
Racaniello is nu in balbezit. Racaniello geeft een lange en hoge pass. Indyk probeert de bal aan de voet te houden. Brinkmann is nu in balbezit. Brinkmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pilich kopt de bal weg. Uttenthaler is nu in balbezit. Uttenthaler passt de bal met de wreef. Brinkmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Brinkmann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Ochódzki rent richting de bal. Kudělka met een sublieme pass. Palizas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brinkmann rent richting de bal. Brinkmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Doeltrap. Ebel trapt de bal weg van het doel. Kudělka kopt de bal weg. Brinkmann rent richting de bal. Brinkmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Arceusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Turenko onderschept slim de pass. Turenko geeft de bal voor. Uttenthaler rent richting de bal. Uttenthaler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce 04 - FC Tabaty 3:0

31e minuut.
Kandıralı speelt de bal door. Turenko is nu in balbezit. Turenko geeft de bal voor. Klungelig pakt Brinkmann de bal. Brinkmann haalt uit met een fantastische trap. Ebel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Uttenthaler kopt de bal weg. Śmieszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Brinkmann verovert de bal door een tackle van achteren. Brinkmann haalt uit met een fantastische trap. Ebel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce 04 - FC Tabaty 4:0

40e minuut.
Staniak geeft een lange en hoge pass. Pacholczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholczyk passt de bal zonder na te denken. Indyk is nu in balbezit. Indyk schiet op doel. Enginer bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pacholczyk passt de bal zonder na te denken. Enginer probeert naar een medespeler te passen. Uttenthaler kopt de bal weg. Brinkmann heeft problemen om de bal te vangen. Brinkmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ochódzki kopt de bal weg. Daar is Mięcho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brinkmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Uttenthaler is nu in balbezit. Uttenthaler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc po nalewce 04 27%, FC Tabaty 73%.
Fc po nalewce 04 - FC Tabaty 4:0

49e minuut.
Brinkmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Brinkmann passt de bal in één keer door. Pangallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangallo draait met de bal, schiet en ... Ebel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Pangallo rent richting de bal. Kudělka rent richting de bal. Klungelig pakt Kudělka de bal. Kudělka geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce 04 - FC Tabaty 5:0

52e minuut.
Mięcho speelt de bal door. Frąckowiak heeft problemen om de bal te vangen. Brinkmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brinkmann krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Ebel trapt de bal weg. Kudělka met een sublieme pass. Daar is Palizas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brinkmann rent richting de bal. Brinkmann draait met de bal, schiet en ... Ebel bokst de bal weg.

61e minuut.
Racaniello speelt de bal door. Mięcho rent richting de bal. Kandıralı verovert de bal door een tackle van achteren. Kandıralı met een sublieme pass. Pangallo bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kudělka probeert naar een medespeler te passen. Pangallo geeft een lange en hoge pass. Daar is Brinkmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochódzki is nu in balbezit. Ochódzki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kandıralı kopt de bal weg. Uttenthaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Uttenthaler geeft een lange en hoge pass. Pangallo heeft problemen om de bal te vangen. Pangallo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Uttenthaler heeft problemen om de bal te vangen. Uttenthaler geeft een lange en hoge pass. Pilich heeft problemen om de bal te vangen. Brinkmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Brinkmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Turenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pangallo is nu in balbezit. Pangallo geeft de bal voor. Klungelig pakt Brinkmann de bal. Brinkmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce 04 - FC Tabaty 6:0

85e minuut.
Pacholczyk rent richting de bal. Turenko verovert de bal door een tackle van achteren. Turenko probeert naar een medespeler te passen. Brinkmann rent richting de bal. Brinkmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pangallo geeft een hoge lob. Uttenthaler rent richting de bal. Mięcho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mięcho krijgt een gele kaart. Uttenthaler raakt geblesseerd tijdens het duel. Daar is Mięcho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kudělka neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc po nalewce 04 - FC Tabaty 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc po nalewce 04 27%, FC Tabaty 73%.
Fc po nalewce 04 - FC Tabaty 7:0