Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCLeakCity FC STEEL
jako taka Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
17% Spel op eigen helft 83%
44 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 16.5
goed Schieten zwak
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Roter is nu in balbezit. Zhuravlev is nu in balbezit. Wakacjowski is nu in balbezit. Zhuravlev is nu in balbezit. Zhuravlev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - FC STEEL 1:0

3e minuut.
Wakacjowski rent richting de bal. Englbrecht onderschept slim de pass. Englbrecht geeft de bal voor. Zhuravlev controleert de bal met de borst. Zhuravlev haalt uit met een fantastische trap. Oleszak bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - FC STEEL 2:0

6e minuut.
Wakacjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad verovert de bal door een tackle van achteren. Abad speelt de bal door. Daar is Zhuravlev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhuravlev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Pepe geeft een lange en hoge pass. Kretek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe maakt een afschuwelijke overtreding. Pepe krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad geeft de bal voor. Zhuravlev is nu in balbezit. Zhuravlev draait met de bal, schiet en ... Oleszak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Przyszlak passt de bal zonder na te denken. Ardemanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardemanni geeft een hoge lob. Zhuravlev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuravlev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Sorek de bal onder controle te krijgen. Abad rent richting de bal. Abad probeert naar een medespeler te passen. Silveiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - FC STEEL 3:0

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Bajorek de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Abad geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Silveiro is nu in balbezit. Silveiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - FC STEEL 4:0

25e minuut.
Abad is nu in balbezit. Abad passt de bal met de wreef. Zhuravlev rent richting de bal. Zhuravlev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - FC STEEL 5:0

27e minuut.
Przyszlak passt de bal zonder na te denken. Pepe rent richting de bal. Pepe met een sublieme pass. Silveiro is nu in balbezit. Silveiro draait met de bal, schiet en ... Oleszak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Oleszak trapt de bal weg. Englbrecht is nu in balbezit. Englbrecht passt de bal in één keer door. Silveiro is nu in balbezit. Silveiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zhuravlev is nu in balbezit. Zhuravlev speelt de bal door. Silveiro is nu in balbezit. Silveiro schiet op doel. Oleszak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - FC STEEL 6:0

35e minuut.
Przyszlak is nu in balbezit. Pepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe speelt de bal door. Zhuravlev rent richting de bal. Zhuravlev draait met de bal, schiet en ... Oleszak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Scicolone is nu in balbezit. Scicolone passt de bal in één keer door. Abad met een sublieme pass. Zhuravlev rent richting de bal. Zhuravlev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Silveiro is nu in balbezit. Silveiro passt de bal in één keer door. Zhuravlev rent richting de bal. Zhuravlev schiet op doel. Oleszak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - FC STEEL 7:0

44e minuut.
Cieciera kopt de bal weg. Scicolone bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicolone speelt de bal door. Zhuravlev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuravlev draait met de bal, schiet en ... Oleszak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLeakCity 18%, FC STEEL 82%.
FCLeakCity - FC STEEL 7:0

49e minuut.
Zhuravlev rent richting de bal. Zhuravlev schiet op doel. Na een snelle pass probeert Przyszlak de bal onder controle te krijgen. Silveiro rent richting de bal. Silveiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - FC STEEL 8:0

53e minuut.
Scicolone bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveiro rent richting de bal. Cieciera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Silveiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Englbrecht neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Englbrecht speelt de bal door. Klungelig pakt Silveiro de bal. Silveiro speelt de bal door. Zhuravlev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuravlev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Englbrecht heeft problemen om de bal te vangen. Englbrecht passt de bal zonder na te denken. Scicolone speelt de bal door. Silveiro rent richting de bal. Silveiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Pepe rent richting de bal. Przyszlak rent richting de bal. Przyszlak met een sublieme pass. Silveiro heeft problemen om de bal te vangen. Silveiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - FC STEEL 9:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhuravlev rent richting de bal. Zhuravlev geeft een hoge lob. Silveiro krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Cieciera is nu in balbezit. Silveiro verovert de bal door een tackle van achteren. Silveiro speelt de bal door. Zhuravlev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuravlev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Zhuravlev rent richting de bal. Zhuravlev speelt de bal door. Silveiro is nu in balbezit. Silveiro schiet op doel. Oleszak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLeakCity - FC STEEL 10:0

89e minuut.
Pepe passt de bal in één keer door. Silveiro rent richting de bal. Silveiro probeert naar een medespeler te passen. Zhuravlev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuravlev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLeakCity 16%, FC STEEL 84%.
FCLeakCity - FC STEEL 10:0