Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
druzynka1 Fc Yellowstone
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 20.6
hopeless Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Skrobich heeft problemen om de bal te vangen. Pijanowski rent richting de bal. Skrobich onderschept slim de pass. Skrobich haalt uit met een fantastische trap. Jarzynowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Czerniakowski geeft de bal voor. Foszmańczyk is nu in balbezit. Pałka maakt een afschuwelijke overtreding. Foszmańczyk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Foszmańczyk kan niet meer verder spelen. Pałka met een sublieme pass. Ficek komt het veld opgelopen. Grzegórzecki met een snel genomen vrije trap. Pijanowski is nu in balbezit. Skrobich rent richting de bal. Skrobich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Grzegórzecki is nu in balbezit. Pałka verovert de bal door een tackle van achteren. Pałka passt de bal in één keer door. Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
druzynka1 - Fc Yellowstone 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: druzynka1 43%, Fc Yellowstone 57%.
druzynka1 - Fc Yellowstone 0:1

51e minuut.
Czerniakowski speelt de bal door. Antolik is nu in balbezit. Przedpełski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poloczek rent richting de bal. Poloczek schiet op doel. Jarzynowski bokst de bal weg.

64e minuut.
Pijanowski geeft een hoge lob. Laddach kopt de bal weg. Daar is Nowik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrobich rent richting de bal. Skrobich schiet op doel. Jarzynowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: druzynka1 48%, Fc Yellowstone 52%.
druzynka1 - Fc Yellowstone 0:1