Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:48
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0015
  • Stadion: kc kwas Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 12107
Niezłomni Twoja madka
Mourinho Tactiek zuchy
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 5
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
55.1 gemiddelde waardering 42.7
goed Schieten goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


6e minuut.
Zasadzki geeft een hoge lob. Daar is Sharbini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sierant rent richting de bal. Sierant schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Fuentes is nu in balbezit. Fuentes geeft een lange en hoge pass. Sharbini rent richting de bal. Sierant verovert de bal door een tackle van achteren. Sierant draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Zasadzki geeft de bal voor. Cortes speelt de bal door. Klungelig pakt Lindblad de bal. Lindblad geeft de bal voor. Sierant krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niezłomni 33%, Twoja madka 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Niezłomni - Twoja madka 0:0

47e minuut.
Zasadzki verovert de bal door een tackle van achteren. Zasadzki met een sublieme pass. Fuentes probeert naar een medespeler te passen. Cortes rent richting de bal. Cortes haalt uit met een fantastische trap. Sârb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Zuch heeft problemen om de bal te vangen. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes passt de bal in één keer door. Sierant is nu in balbezit. Sierant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Twoja madka 1:0

60e minuut.
Fuentes onderschept slim de pass. Fuentes met een sublieme pass. Węglarz is nu in balbezit. Cortes onderschept slim de pass. Cortes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cortes rent richting de bal. Cortes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Twoja madka 2:0

61e minuut.
Wild speelt de bal door. Klungelig pakt Cortes de bal. Merino Ruiz begaat een overtreding. Merino Ruiz krijgt een gele kaart. Cortes raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lindblad neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Twoja madka 3:0

71e minuut.
Wild verovert de bal door een tackle van achteren. Dediu is nu in balbezit. Marga begaat een overtreding. Marga krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Węglarz onderschept slim de pass. Lindblad onderschept slim de pass. Lindblad passt de bal zonder na te denken. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Zasadzki met een sublieme pass. Cortes is nu in balbezit. Węglarz begaat een overtreding. Węglarz krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Lindblad passt de bal in één keer door. Sharbini rent richting de bal. Sierant onderschept slim de pass. Sierant draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Twoja madka 4:0

88e minuut.
Harsányi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dediu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marga begaat een overtreding. Marga krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

90e minuut.
Lindblad met een sublieme pass. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharbini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sharbini krijgt een gele kaart. Sierant raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lindblad neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Węglarz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niezłomni - Twoja madka 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niezłomni 28%, Twoja madka 72%.
Niezłomni - Twoja madka 5:0