Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Eryki Gwardia Myszków
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Balcer geeft de bal voor. Raczyński is nu in balbezit. Tymianek met een sublieme pass. Kurcewicz rent richting de bal. Kurcewicz draait met de bal, schiet en ... Wielki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Smoliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smoliński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raczyński met een snelle inworp. Małysz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Płaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierniczak verovert de bal door een tackle van achteren. Pierniczak met een sublieme pass. Daar is Żygowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żygowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Małysz is nu in balbezit. Tymianek rent richting de bal. Małysz rent richting de bal. Tymianek rent richting de bal. Tymianek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pochwała speelt de bal door. Jasieńczyk heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Winiarski. Winiarski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Eryki 53%, Gwardia Myszków 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Eryki - Gwardia Myszków 0:0

53e minuut.
Balcer probeert naar een medespeler te passen. Małysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysz passt de bal in één keer door. Tymianek rent richting de bal. Tymianek draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Małysz met een sublieme pass. Tymianek rent richting de bal. Smoliński begaat een overtreding. Smoliński krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Kurcewicz met de inworp. Małysz rent richting de bal. Winiarski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Winiarski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Małysz raakt geblesseerd tijdens het duel. Małysz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Małysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysz passt de bal met de wreef. Tymianek is nu in balbezit. Tymianek haalt uit met een fantastische trap. Wielki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Eryki - Gwardia Myszków 0:1

81e minuut.
Małysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Otrocki is nu in balbezit. Tymianek verovert de bal door een tackle van achteren. Tymianek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Eryki - Gwardia Myszków 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Eryki 59%, Gwardia Myszków 41%.
AS Eryki - Gwardia Myszków 0:2