Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zglavkari Twoja madka
Normal Tactiek zuchy
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 38.3
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Joyaut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zuch rent richting de bal. Zuch geeft een lange en hoge pass. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild haalt uit met een fantastische trap. Stenka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Zuch onderschept slim de pass. Zuch geeft de bal voor. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zglavkari - Twoja madka 0:1

10e minuut.
Gallais bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallais probeert naar een medespeler te passen. Zuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuch haalt uit met een fantastische trap. Stenka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zglavkari - Twoja madka 0:2

14e minuut.
Joyaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Joyaut geeft een lange en hoge pass. Daar is Okruta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wild rent richting de bal. Wild haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zglavkari - Twoja madka 0:3

16e minuut.
Merino Ruiz rent richting de bal. Zuch is nu in balbezit. Zuch geeft een hoge lob. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Okruta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zglavkari - Twoja madka 0:4

19e minuut.
Świstak kopt de bal weg. Wild rent richting de bal. Gallais rent richting de bal. Wild rent richting de bal. Wild haalt uit met een fantastische trap. Stenka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joyaut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zuch is nu in balbezit. Zuch geeft de bal voor. Wild krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Koral is nu in balbezit. Joyaut onderschept slim de pass. Joyaut probeert naar een medespeler te passen. Gallais rent richting de bal. Gallais schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Stenka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Stenka trapt de bal weg. Daar is Merino Ruiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merino Ruiz speelt de bal door. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Potasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuch verovert de bal door een tackle van achteren. Zuch speelt de bal door. Wild is nu in balbezit. Wild haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zglavkari - Twoja madka 0:5

40e minuut.
Pyskaty geeft een lange en hoge pass. Joyaut rent richting de bal. Joyaut geeft een hoge lob. Wild is nu in balbezit. Wild schiet op doel. Stenka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Joyaut verovert de bal door een tackle van achteren. Joyaut met een sublieme pass. Wild is nu in balbezit. Wild draait met de bal, schiet en ... Stenka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zglavkari - Twoja madka 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zglavkari 82%, Twoja madka 18%.
Zglavkari - Twoja madka 0:6

46e minuut.
Klungelig pakt Świstak de bal. Świstak geeft een lange en hoge pass. Zuch kopt de bal weg. Wild is nu in balbezit. Wild schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zglavkari - Twoja madka 0:7

47e minuut.
Niklewicz rent richting de bal. Wild verovert de bal door een tackle van achteren. Wild met een sublieme pass. Zuch is nu in balbezit. Zuch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Gallais verovert de bal door een tackle van achteren. Gallais probeert naar een medespeler te passen. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zglavkari - Twoja madka 0:8

55e minuut.
Milowicz passt de bal zonder na te denken. Merino Ruiz rent richting de bal. Merino Ruiz passt de bal in één keer door. Daar is Wild, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wild draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Wild speelt de bal door. Zuch is nu in balbezit. Zuch passt de bal met de wreef. Gallais bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallais haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pełszyk kopt de bal weg. Gallais probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wild rent richting de bal. Wild schiet op doel. Stenka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zglavkari - Twoja madka 0:9

61e minuut.
Okruta trapt de bal weg van het doel. Zuch kopt de bal weg. Pełszyk heeft problemen om de bal te vangen. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Joyaut kopt de bal weg. Klungelig pakt Zuch de bal. Zuch probeert naar een medespeler te passen. Wild is nu in balbezit. Wild draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sharbini geeft een lange en hoge pass. Joyaut speelt de bal door. Klungelig pakt Zuch de bal. Zuch passt de bal in één keer door. Wild is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Merino Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Potasiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Merino Ruiz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Merino Ruiz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wild is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Joyaut zal de hoekschop nemen. Stenka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gallais bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallais schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zglavkari - Twoja madka 0:10

71e minuut.
Zuch geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Potasiński de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Joyaut zal de hoekschop nemen. Wild krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zglavkari - Twoja madka 0:11

73e minuut.
Joyaut onderschept slim de pass. Joyaut speelt de bal door. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pełszyk de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Wild de bal onder controle te krijgen. Koral bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino Ruiz onderschept slim de pass. Zuch rent richting de bal. Zuch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pyskaty is nu in balbezit. Pyskaty geeft de bal voor. Zuch met een sublieme pass. Daar is Wild, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wild schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Milowicz passt de bal in één keer door. Merino Ruiz rent richting de bal. Merino Ruiz passt de bal zonder na te denken. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zglavkari - Twoja madka 0:12

87e minuut.
Pełszyk is nu in balbezit. Wild onderschept slim de pass. Zuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild is nu in balbezit. Wild haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Potasiński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Świstak met de inworp. Gallais rent richting de bal. Gallais draait met de bal, schiet en ... Stenka bokst de bal weg. Wild springt en kopt de bal. Stenka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zglavkari 77%, Twoja madka 23%.
Zglavkari - Twoja madka 0:12