Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super11 FC Niezłomni
Normal Tactiek Mourinho
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 47.5
poor Schieten good
average Passen very good
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Kuliński rent richting de bal. Kuliński geeft een lange en hoge pass. Guglia speelt de bal door. Sierant heeft problemen om de bal te vangen. Sierant haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes passt de bal met de wreef. Sierant rent richting de bal. Sierant schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super11 FC - Niezłomni 0:1

12e minuut.
Zasadzki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuliński rent richting de bal. Lindblad onderschept slim de pass. Lindblad geeft de bal voor. Sierant krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kuliński de bal onder controle te krijgen. Sierant rent richting de bal. Sierant draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super11 FC - Niezłomni 0:2

16e minuut.
Guglia geeft een hoge lob. Gromek heeft problemen om de bal te vangen. Sierant onderschept slim de pass. Sierant schiet op doel. Cyganek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super11 FC - Niezłomni 0:3

24e minuut.
Kuliński met een sublieme pass. Lindblad rent richting de bal. Lindblad met een sublieme pass. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gromek rent richting de bal. Gromek geeft de bal voor. Fuentes kan de bal niet met de borst controleren. Fuentes geeft een lange en hoge pass. Sierant kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Zasadzki met een sublieme pass. Klungelig pakt Lindblad de bal. Lindblad passt de bal met de wreef. Sierant rent richting de bal. Sierant haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Zasadzki met een sublieme pass. Fuentes met een sublieme pass. Sierant is nu in balbezit. Sierant schiet op doel. Gromek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Lindblad geeft de bal voor. Cortes is nu in balbezit. Sierant rent richting de bal. Sierant draait met de bal, schiet en ... Cyganek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super11 FC - Niezłomni 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super11 FC 88%, Niezłomni 12%.
Super11 FC - Niezłomni 0:4

46e minuut.
Daar is Zasadzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zasadzki geeft een hoge lob. Fuentes kopt de bal weg. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Fuentes speelt de bal door. Klungelig pakt Cortes de bal. Cortes passt de bal met de wreef. Sierant rent richting de bal. Sierant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super11 FC - Niezłomni 0:5

55e minuut.
Lindblad passt de bal met de wreef. Sierant is nu in balbezit. Gromek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gromek krijgt een gele kaart. Sierant is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sierant legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Cyganek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sierant is nu in balbezit. Sierant schiet op doel. Cyganek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super11 FC - Niezłomni 0:6

56e minuut.
Lindblad probeert naar een medespeler te passen. Ogryzek probeert naar een medespeler te passen. Sierant rent richting de bal. Sierant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super11 FC - Niezłomni 0:7

59e minuut.
Rybiałek is nu in balbezit. Dediu begaat een overtreding. Rybiałek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuliński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zasadzki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lindblad is nu in balbezit. Lindblad met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Zasadzki speelt de bal door. Lindblad met een sublieme pass. Sierant rent richting de bal. Sierant draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super11 FC - Niezłomni 0:8

74e minuut.
Chudy rent richting de bal. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes probeert naar een medespeler te passen. Sierant is nu in balbezit. Sierant draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Super11 FC - Niezłomni 0:9

81e minuut.
Dediu rent richting de bal. Dediu passt de bal met de wreef. Zasadzki probeert naar een medespeler te passen. Sierant rent richting de bal. Sierant haalt uit met een fantastische trap. Cyganek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super11 FC 74%, Niezłomni 26%.
Super11 FC - Niezłomni 0:9