Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UKS Krycha Futsallka Gwardia Myszków
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Raczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Małysz rent richting de bal. Dąbrowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dąbrowski krijgt een gele kaart. Małysz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Małysz wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Szwarczewski onderschept slim de pass. Szwarczewski heeft problemen om de bal te vangen. Szwarczewski met een sublieme pass. Darnowski rent richting de bal. Darnowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Komar is nu in balbezit. Małysz onderschept slim de pass. Małysz speelt de bal door. Tymianek is nu in balbezit. Tymianek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Krycha Futsallka - Gwardia Myszków 0:1

19e minuut.
Rześny is nu in balbezit. Małysz onderschept slim de pass. Małysz met een sublieme pass. Tymianek is nu in balbezit. Tymianek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kurcewicz rent richting de bal. Kurcewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Rześny de bal. Tymianek rent richting de bal. Tymianek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Krycha Futsallka - Gwardia Myszków 0:2

36e minuut.
Tymianek rent richting de bal. Tymianek haalt uit met een fantastische trap. Szwajdych kopt de bal weg. Małysz rent richting de bal. Małysz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Balcer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bożym rent richting de bal. Darnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darnowski haalt uit met een fantastische trap. Zakos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Krycha Futsallka - Gwardia Myszków 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Krycha Futsallka 61%, Gwardia Myszków 39%.
UKS Krycha Futsallka - Gwardia Myszków 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Krycha Futsallka 45%, Gwardia Myszków 55%.
UKS Krycha Futsallka - Gwardia Myszków 1:2