Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twoja madka Super11 FC
zuchy Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
30 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.8 gemiddelde waardering 22.5
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen matig
goed Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Daar is Fina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joyaut is nu in balbezit. Joyaut passt de bal zonder na te denken. Zuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Czymech is nu in balbezit. Gallais onderschept slim de pass. Gallais draait met de bal, schiet en ... Gromek probeert de bal aan de voet te houden. Świstak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Wild, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chudy bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild onderschept slim de pass. Zuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - Super11 FC 1:0

20e minuut.
Pyskaty rent richting de bal. Pyskaty geeft de bal voor. Ogryzek probeert de bal met de borst te controleren. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Merino Ruiz kopt de bal weg. Habelski heeft problemen om de bal te vangen. Gallais rent richting de bal. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuch schiet op doel. Cyganek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - Super11 FC 2:0

26e minuut.
Merino Ruiz onderschept slim de pass. Habelski onderschept slim de pass. Węglarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Węglarz krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Węglarz verovert de bal door een tackle van achteren. Węglarz geeft een lange en hoge pass. Ogryzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild onderschept slim de pass. Wild schiet op doel. Cyganek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gallais bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallais draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - Super11 FC 3:0

32e minuut.
Daar is Wild, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wild passt de bal met de wreef. Gallais is nu in balbezit. Gallais geeft de bal voor. Cyganek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - Super11 FC 4:0

34e minuut.
Fina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Joyaut rent richting de bal. Joyaut probeert naar een medespeler te passen. Wild rent richting de bal. Wild haalt uit met een fantastische trap. Cyganek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Joyaut met een sublieme pass. Ogryzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild verovert de bal door een tackle van achteren. Wild haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - Super11 FC 5:0

41e minuut.
Merino Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gallais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallais probeert naar een medespeler te passen. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twoja madka 33%, Super11 FC 67%.
Twoja madka - Super11 FC 5:0

51e minuut.
Cyganek met een harde bal richting middenveld. Joyaut is nu in balbezit. Joyaut speelt de bal door. Wild is nu in balbezit. Wild schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - Super11 FC 6:0

59e minuut.
Joyaut met een sublieme pass. Klungelig pakt Wild de bal. Gallais rent richting de bal. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Rybiałek is nu in balbezit. Merino Ruiz onderschept slim de pass. Merino Ruiz met een sublieme pass. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild haalt uit met een fantastische trap. Cyganek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Sharbini geeft een lange en hoge pass. Gallais heeft problemen om de bal te vangen. Świstak met een sublieme pass. Wild is nu in balbezit. Wild haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - Super11 FC 7:0

72e minuut.
Świstak geeft de bal voor. Daar is Chudy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild rent richting de bal. Wild schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Świstak met de inworp. Gallais is nu in balbezit. Czymech legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gallais raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gallais neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - Super11 FC 8:0

83e minuut.
Rybiałek is nu in balbezit. Merino Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Merino Ruiz passt de bal met de wreef. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - Super11 FC 9:0

87e minuut.
Chudy speelt de bal door. Sharbini speelt de bal door. Czymech bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild verovert de bal door een tackle van achteren. Wild schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - Super11 FC 10:0

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chudy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zuch probeert naar een medespeler te passen. Wild rent richting de bal. Wild draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gallais is nu in balbezit. Gallais draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Twoja madka - Super11 FC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twoja madka 32%, Super11 FC 68%.
Twoja madka - Super11 FC 11:0