Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oderka1945 Czekoladowe Jogurty
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten poor
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Czyżewski probeert naar een medespeler te passen. Kancik bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszkowski rent richting de bal. Kancik verovert de bal door een tackle van achteren. Kancik schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Oderka1945 - Czekoladowe Jogurty 0:1

21e minuut.
Robakiewicz rent richting de bal. Robakiewicz met een sublieme pass. Świeca rent richting de bal. Kancik is nu in balbezit. Kancik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oderka1945 - Czekoladowe Jogurty 0:2

21e minuut.
Kałuski rent richting de bal. Robakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Robakiewicz passt de bal zonder na te denken. Kancik rent richting de bal. Kancik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Robakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gąsiorek geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Włodarczyk de bal onder controle te krijgen. Kałuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Włodarczyk met een harde bal richting middenveld. Kancik kopt de bal weg. Klungelig pakt Roszkowski de bal. Robakiewicz rent richting de bal. Robakiewicz schiet op doel. Butlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oderka1945 57%, Czekoladowe Jogurty 43%.
Oderka1945 - Czekoladowe Jogurty 0:2

47e minuut.
Szarowicz is nu in balbezit. Szarowicz speelt de bal door. Kancik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kancik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Winiarski de bal onder controle te krijgen. Butlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Roszkowski probeert naar een medespeler te passen. Czyżewski is nu in balbezit. Czyżewski geeft een lange en hoge pass. Kancik heeft problemen om de bal te vangen. Kancik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oderka1945 - Czekoladowe Jogurty 0:3

59e minuut.
Ławnicak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rosłoń de bal. Gąsiorek kopt de bal weg. Włodarczyk geeft de bal voor. Kancik maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Butlewski trapt de bal weg. Słomiński kopt de bal weg. Daar is Siekierka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuski haalt uit met een fantastische trap. Gawroński bokst de bal weg.

84e minuut.
Listkiewicz rent richting de bal. Listkiewicz geeft een lange en hoge pass. Gawroński probeert naar een medespeler te passen. Ławnicak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławnicak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oderka1945 54%, Czekoladowe Jogurty 46%.
Oderka1945 - Czekoladowe Jogurty 0:3