Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gwardia Myszków Łękołody Chrząszczyżewoszyce
Normal Tactiek BULLET 442
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 14.2
poor Schieten tragic
poor Passen tragic
poor Verdedigen average


4e minuut.
Kolasa passt de bal in één keer door. Kubizna is nu in balbezit. Balcer begaat een overtreding. Balcer krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Bordowski met de inworp. Märkänen rent richting de bal. Tymianek onderschept slim de pass. Tymianek schiet op doel. Komar probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwardia Myszków - Łękołody Chrząszczyżewoszyce 1:0

19e minuut.
Wolfram met een snelle inworp. Märkänen rent richting de bal. Małysz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Märkänen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Märkänen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kubizna rent richting de bal. Kubizna haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Kolasa rent richting de bal. Kolasa probeert naar een medespeler te passen. Majda bereikt de bal nog maar net als eerste. Majda draait met de bal, schiet en ... Daar is Kubizna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Raczyński is nu in balbezit. Raczyński geeft de bal voor. Jasieńczyk kopt de bal weg. Tymianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymianek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwardia Myszków - Łękołody Chrząszczyżewoszyce 2:0

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Béres met de inworp. Kolasa rent richting de bal. Kolasa geeft een hoge lob. Kubizna maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gwardia Myszków 42%, Łękołody Chrząszczyżewoszyce 58%.
Gwardia Myszków - Łękołody Chrząszczyżewoszyce 2:0

62e minuut.
Tymianek passt de bal in één keer door. Daar is Małysz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Märkänen rent richting de bal. Tymianek onderschept slim de pass. Tymianek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Szot geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurcewicz met de inworp. Małysz is nu in balbezit. Małysz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gwardia Myszków 41%, Łękołody Chrząszczyżewoszyce 59%.
Gwardia Myszków - Łękołody Chrząszczyżewoszyce 2:0