Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oderka1945 Twoja madka
442 Tactiek zuchy
37% Balbezit 63%
87% Spel op eigen helft 13%
2 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 38.7
poor Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


5e minuut.
Gallais geeft de bal voor. Roszkowski heeft problemen om de bal te vangen. Wild onderschept slim de pass. Wild haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oderka1945 - Twoja madka 0:1

7e minuut.
Inworp. Joyaut met een snelle inworp. Zuch heeft problemen om de bal te vangen. Zuch geeft de bal voor. Wild krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Świstak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallais rent richting de bal. Zuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuch haalt uit met een fantastische trap. Butlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oderka1945 - Twoja madka 0:2

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joyaut met een snelle inworp. Zuch is nu in balbezit. Zuch geeft de bal voor. Wild rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oderka1945 - Twoja madka 0:3

14e minuut.
Szarowicz is nu in balbezit. Gallais verovert de bal door een tackle van achteren. Gallais met een sublieme pass. Wild rent richting de bal. Wild haalt uit met een fantastische trap. Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wild rent richting de bal. Butlewski speelt de bal door. Gallais kopt de bal weg. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Słomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuch onderschept slim de pass. Zuch geeft een lange en hoge pass. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oderka1945 - Twoja madka 0:4

19e minuut.
Zuch is nu in balbezit. Szarowicz begaat een overtreding. Zuch raakt geblesseerd tijdens het duel. Joyaut zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wild rent richting de bal. Wild schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ocypa rent richting de bal. Merino Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Merino Ruiz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wild de bal. Wild draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oderka1945 - Twoja madka 0:5

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Gallais de bal onder controle te krijgen. Świstak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świstak geeft een hoge lob. Zuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oderka1945 - Twoja madka 0:6

34e minuut.
Pyskaty verovert de bal door een tackle van achteren. Słomiński rent richting de bal. Pyskaty verovert de bal door een tackle van achteren. Merino Ruiz is nu in balbezit. Merino Ruiz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Roszkowski heeft problemen om de bal te vangen. Wild is nu in balbezit. Roszkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wild raakt geblesseerd tijdens het duel. Gallais neemt de penalty, wat een uithaal! Butlewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Oderka1945 - Twoja madka 0:7

39e minuut.
Świstak geeft een hoge lob. Winiarski speelt de bal door. Szarowicz heeft problemen om de bal te vangen. Wild rent richting de bal. Wild haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oderka1945 - Twoja madka 0:8

42e minuut.
Merino Ruiz is nu in balbezit. Goniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino Ruiz speelt de bal door. Zuch rent richting de bal. Zuch geeft een hoge lob. Butlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wild is nu in balbezit. Wild haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oderka1945 82%, Twoja madka 18%.
Oderka1945 - Twoja madka 0:8

46e minuut.
Pyskaty verovert de bal door een tackle van achteren. Pyskaty geeft de bal voor. Ławnicak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallais verovert de bal door een tackle van achteren. Gallais haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Butlewski trapt de bal weg van het doel. Merino Ruiz kopt de bal weg. Klungelig pakt Wild de bal. Wild schiet op doel. Paal!

53e minuut.
Świstak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławnicak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świstak onderschept slim de pass. Świstak geeft de bal voor. Wild krijgt zijn hoofd ertegen. Butlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oderka1945 - Twoja madka 0:9

55e minuut.
Szarowicz speelt de bal door. Goniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Goniewicz passt de bal met de wreef. Zuch is nu in balbezit. Zuch geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Świstak rent richting de bal. Świstak met een sublieme pass. Zuch met een sublieme pass. Wild rent richting de bal. Wild schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oderka1945 - Twoja madka 0:10

61e minuut.
Ocypa rent richting de bal. Goniewicz onderschept slim de pass. Goniewicz met een sublieme pass. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Zuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszkowski rent richting de bal. Zuch verovert de bal door een tackle van achteren. Zuch geeft een lange en hoge pass. Wild maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Zuch onderschept slim de pass. Zuch geeft een hoge lob. Daar is Roszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wild rent richting de bal. Wild draait met de bal, schiet en ... Butlewski bokst de bal weg.

66e minuut.
Szarowicz heeft problemen om de bal te vangen. Zuch is nu in balbezit. Roszkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zuch raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gallais neemt zijn aanloop. Butlewski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Butlewski trapt de bal weg van het doel. Zuch heeft problemen om de bal te vangen. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Wild haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Butlewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Roszkowski rent richting de bal. Zuch onderschept slim de pass. Zuch passt de bal zonder na te denken. Wild rent richting de bal. Wild haalt uit met een fantastische trap. Paal!

74e minuut.
Słomiński heeft problemen om de bal te vangen. Joyaut probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wild, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuch rent richting de bal. Zuch geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Szarowicz is nu in balbezit. Gallais onderschept slim de pass. Gallais passt de bal met de wreef. Zuch rent richting de bal. Zuch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Goniewicz speelt de bal door. Pyskaty is nu in balbezit. Pyskaty geeft de bal voor. Zuch rent richting de bal. Zuch draait met de bal, schiet en ... Butlewski bokst de bal weg. Wild bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Winiarski trapt de bal weg. Merino Ruiz kopt de bal weg. Daar is Wild, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wild haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Zuch heeft problemen om de bal te vangen. Zuch passt de bal in één keer door. Wild rent richting de bal. Wild draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Winiarski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Świstak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallais probeert naar een medespeler te passen. Zuch rent richting de bal. Zuch schiet op doel. Butlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Zuch is nu in balbezit. Zuch geeft een lange en hoge pass. Wild is nu in balbezit. Wild schiet op doel. Butlewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oderka1945 - Twoja madka 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oderka1945 92%, Twoja madka 8%.
Oderka1945 - Twoja madka 0:11