Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super11 FC AS Eryki
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Niziołek neemt de hoekschop. Pierniczak probeert de bal met de borst te controleren. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Habelski is nu in balbezit. Gołyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelski is nu in balbezit. Gołyga onderschept slim de pass. Gołyga geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kuliński onderschept slim de pass. Winiarski onderschept slim de pass. Winiarski speelt de bal door. Czader is nu in balbezit. Czader draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super11 FC - AS Eryki 1:0

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Czader de bal onder controle te krijgen. Delura met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Gołyga de bal onder controle te krijgen. Habelski probeert naar een medespeler te passen. Trzopek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pochwała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Żygowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybiałek is nu in balbezit. Rybiałek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Czader bereikt de bal nog maar net als eerste. Czader draait met de bal, schiet en ... Wielki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super11 FC 34%, AS Eryki 66%.
Super11 FC - AS Eryki 1:0

52e minuut.
Doeltrap. Smoliński trapt de bal weg van het doel. Rybiałek kopt de bal weg. Czader rent richting de bal. Czader draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Rybiałek is nu in balbezit. Czader is nu in balbezit. Rybiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czader bereikt de bal nog maar net als eerste. Czader schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Winiarski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fina met de inworp. Rybiałek rent richting de bal. Rybiałek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pochwała met de inworp. Żygowski probeert naar een medespeler te passen. Pierniczak rent richting de bal. Pierniczak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Fina passt de bal in één keer door. Rybiałek is nu in balbezit. Rybiałek speelt de bal door. Czader is nu in balbezit. Czader schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super11 FC 40%, AS Eryki 60%.
Super11 FC - AS Eryki 1:0