Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UKS Krycha Futsallka KS Maków
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Jaworucki rent richting de bal. Jaworucki met een sublieme pass. Rekieć met een sublieme pass. Daar is Ołtarzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ołtarzewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Rześny met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Rekieć de bal onder controle te krijgen. Kuryło rent richting de bal. Kuryło schiet op doel. Rześny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Krycha Futsallka - KS Maków 0:1

12e minuut.
Moskalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskalewicz geeft een lange en hoge pass. Uznański speelt de bal door. Śmigło is nu in balbezit. Śmigło draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Brożyna is nu in balbezit. Brożyna geeft een hoge lob. Ślifirczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Darnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Darnowski draait met de bal, schiet en ... Pieniek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Cudny met een snelle inworp. Ołtarzewski geeft een hoge lob. Śmigło is nu in balbezit. Śmigło draait met de bal, schiet en ... Odzimkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Krycha Futsallka - KS Maków 0:2

29e minuut.
Darnowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Bożym de bal. Rześny bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmigło verovert de bal door een tackle van achteren. Śmigło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Krycha Futsallka - KS Maków 0:3

42e minuut.
Kuryło rent richting de bal. Bożym verovert de bal door een tackle van achteren. Dąbrowski is nu in balbezit. Jaworucki verovert de bal door een tackle van achteren. Jaworucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Krycha Futsallka - KS Maków 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Krycha Futsallka 53%, KS Maków 47%.
UKS Krycha Futsallka - KS Maków 0:4

46e minuut.
Śmigło passt de bal in één keer door. Żelazowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwarczewski met een sublieme pass. Darnowski is nu in balbezit. Darnowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Krycha Futsallka - KS Maków 1:4

62e minuut.
Ołtarzewski onderschept slim de pass. Ołtarzewski geeft de bal voor. Śmigło rent richting de bal. Śmigło haalt uit met een fantastische trap. Odzimkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Krycha Futsallka - KS Maków 1:5

76e minuut.
Moskalewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cudny met een snelle inworp. Darnowski rent richting de bal. Darnowski schiet op doel. Pieniek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Buchowiec onderschept slim de pass. Buchowiec passt de bal met de wreef. Dąbrowski geeft een hoge lob. Darnowski heeft problemen om de bal te vangen. Darnowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Krycha Futsallka 41%, KS Maków 59%.
UKS Krycha Futsallka - KS Maków 1:5