Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BIAŁA GWIAZDA Slavic United
att Tactiek 1
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
44 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 34.9
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Pustelnik rent richting de bal. Tymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamosi onderschept slim de pass. Lo Medico rent richting de bal. Lo Medico draait met de bal, schiet en ... Etkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szamosi rent richting de bal. Szamosi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BIAŁA GWIAZDA - Slavic United 1:0

6e minuut.
Celin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Portal rent richting de bal. Portal geeft de bal voor. Szamosi rent richting de bal. Szamosi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Portal rent richting de bal. Szamosi rent richting de bal. Portal is nu in balbezit. Portal schiet op doel. Etkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BIAŁA GWIAZDA - Slavic United 2:0

9e minuut.
Portal geeft de bal voor. Daar is Kosobucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lo Medico rent richting de bal. Lo Medico schiet op doel. Etkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Szamosi is nu in balbezit. Szamosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BIAŁA GWIAZDA - Slavic United 3:0

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lo Medico neemt de hoekschop. Daar is Dynda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamosi rent richting de bal. Szamosi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Portal kopt de bal weg. Daar is Bilgeataoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilgeataoğlu geeft een lange en hoge pass. Lo Medico rent richting de bal. Lo Medico schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Hammas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trinidad komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Daar is Rzeźniczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeleń is nu in balbezit. Jeleń geeft een lange en hoge pass. Lo Medico rent richting de bal. Lo Medico draait met de bal, schiet en ... Etkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szamosi heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Celin ... Strafschop! Szamosi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lo Medico kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
BIAŁA GWIAZDA - Slavic United 4:0

18e minuut.
Portal met een sublieme pass. Szamosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamosi passt de bal met de wreef. Lo Medico bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Medico schiet op doel. Etkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Teaca kopt de bal weg. Pustelnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamosi verovert de bal door een tackle van achteren. Szamosi draait met de bal, schiet en ... Celin probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bilgeataoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lo Medico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lo Medico passt de bal met de wreef. Szamosi rent richting de bal. Szamosi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lo Medico rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lo Medico zal de hoekschop nemen. Szamosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamosi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kosobucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosobucki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teaca met een snelle inworp. Lo Medico geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kosobucki geeft een hoge lob. Hilaire kopt de bal weg. Klungelig pakt Lo Medico de bal. Szamosi rent richting de bal. Szamosi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Szamosi speelt de bal door. Lo Medico bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymiński rent richting de bal. Lo Medico verovert de bal door een tackle van achteren. Lo Medico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BIAŁA GWIAZDA - Slavic United 5:0

32e minuut.
Luchs is nu in balbezit. Luchs passt de bal zonder na te denken. Daar is Tymiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lo Medico verovert de bal door een tackle van achteren. Lo Medico haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BIAŁA GWIAZDA - Slavic United 6:0

35e minuut.
Hilaire kopt de bal weg. Szamosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosobucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamosi onderschept slim de pass. Szamosi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BIAŁA GWIAZDA - Slavic United 7:0

39e minuut.
Szamosi rent richting de bal. Lo Medico is nu in balbezit. Szamosi is nu in balbezit. Lo Medico rent richting de bal. Lo Medico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BIAŁA GWIAZDA - Slavic United 8:0

40e minuut.
Rzeźniczak passt de bal in één keer door. Kosobucki heeft problemen om de bal te vangen. Lo Medico is nu in balbezit. Lo Medico haalt uit met een fantastische trap. Etkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIAŁA GWIAZDA 24%, Slavic United 76%.
BIAŁA GWIAZDA - Slavic United 8:0

49e minuut.
Teaca kopt de bal weg. Szamosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamosi passt de bal met de wreef. Portal geeft een lange en hoge pass. Lo Medico krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Teaca kopt de bal weg. Daar is Lo Medico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lo Medico passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szamosi de bal. Szamosi schiet op doel. Etkowski bokst de bal weg.

56e minuut.
Daar is Bilgeataoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilgeataoğlu geeft een lange en hoge pass. Lo Medico rent richting de bal. Lo Medico draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BIAŁA GWIAZDA - Slavic United 9:0

58e minuut.
Dynda heeft problemen om de bal te vangen. Bilgeataoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgeataoğlu passt de bal zonder na te denken. Lo Medico heeft problemen om de bal te vangen. Lo Medico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BIAŁA GWIAZDA - Slavic United 10:0

61e minuut.
Jeleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeleń geeft een hoge lob. Lo Medico kopt de bal weg. Szamosi is nu in balbezit. Szamosi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Dynda kopt de bal weg. Portal speelt de bal door. Tymiński speelt de bal door. Szamosi rent richting de bal. Szamosi draait met de bal, schiet en ... Etkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
de Sergipe bereikt de bal nog maar net als eerste. de Sergipe passt de bal met de wreef. Lo Medico is nu in balbezit. Szamosi rent richting de bal. Szamosi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Jeleń rent richting de bal. Jeleń geeft een hoge lob. Szamosi heeft problemen om de bal te vangen. Lo Medico is nu in balbezit. Lo Medico draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Lo Medico rent richting de bal. Lo Medico passt de bal in één keer door. Hilaire met een sublieme pass. Teaca geeft de bal voor. Szamosi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BIAŁA GWIAZDA - Slavic United 11:0

72e minuut.
Celin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilgeataoğlu met de inworp. Portal is nu in balbezit. Portal geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szamosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamosi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BIAŁA GWIAZDA - Slavic United 12:0

73e minuut.
Tarik speelt de bal door. Szamosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamosi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Drewniak rent richting de bal. Portal speelt de bal door. Pustelnik rent richting de bal. Szamosi onderschept slim de pass. Szamosi haalt uit met een fantastische trap. Etkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Luchs rent richting de bal. Teaca onderschept slim de pass. Teaca geeft een hoge lob. Szamosi is nu in balbezit. Szamosi schiet op doel. Etkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Portal geeft een hoge lob. Etkowski bokst de bal weg.

78e minuut.
Portal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kosobucki de bal. Lo Medico bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Medico haalt uit met een fantastische trap. Etkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BIAŁA GWIAZDA - Slavic United 13:0

79e minuut.
Tymiński geeft een hoge lob. Hilaire speelt de bal door. Klungelig pakt Pustelnik de bal. Szamosi is nu in balbezit. Szamosi schiet op doel. Etkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BIAŁA GWIAZDA - Slavic United 14:0

85e minuut.
Inworp. Tymiński met een snelle inworp. Luchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchs geeft een hoge lob. Tarik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Jeleń geeft een hoge lob. Szamosi rent richting de bal. Szamosi met een sublieme pass. Lo Medico bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Medico haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Teaca rent richting de bal. Teaca passt de bal in één keer door. Szamosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamosi draait met de bal, schiet en ... Etkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BIAŁA GWIAZDA - Slavic United 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIAŁA GWIAZDA 23%, Slavic United 77%.
BIAŁA GWIAZDA - Slavic United 15:0