Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Katowice88 WKS Olimpik Chełmce
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Frycz rent richting de bal. Frycz met een sublieme pass. Pawłowski rent richting de bal. Janduda onderschept slim de pass. Janduda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Katowice88 - WKS Olimpik Chełmce 0:1

27e minuut.
Grube is nu in balbezit. Grube passt de bal in één keer door. Oswos is nu in balbezit. Włudarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Włudarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Witos met een harde bal richting middenveld. Dyrek rent richting de bal. Dyrek probeert naar een medespeler te passen. Janduda rent richting de bal. Janduda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Włudarczyk probeert de bal met de borst te controleren. Mroczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Włudarczyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Włudarczyk krijgt een gele kaart. Mroczka moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mroczka kan niet meer verder spelen. Kolman komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Kieslich onderschept slim de pass. Kieslich passt de bal in één keer door. Ślepecki is nu in balbezit. Ślepecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Katowice88 - WKS Olimpik Chełmce 1:1

37e minuut.
Bartnicki speelt de bal door. Prawdzic heeft problemen om de bal te vangen. Ślepecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepecki draait met de bal, schiet en ... Wojnarowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Katowice88 - WKS Olimpik Chełmce 2:1

44e minuut.
Grube is nu in balbezit. Szpila onderschept slim de pass. Szpila passt de bal zonder na te denken. Kieslich is nu in balbezit. Kieslich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Katowice88 52%, WKS Olimpik Chełmce 48%.
GKS Katowice88 - WKS Olimpik Chełmce 2:1

61e minuut.
Włudarczyk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Janduda de bal onder controle te krijgen. Kolman bereikt de bal nog maar net als eerste. Włudarczyk rent richting de bal. Włudarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Katowice88 - WKS Olimpik Chełmce 2:2

71e minuut.
Wojnarowski met een harde bal richting middenveld. Włudarczyk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Oswos de bal onder controle te krijgen. Janduda rent richting de bal. Janduda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Szumek geeft de bal voor. Garus speelt de bal door. Kieslich is nu in balbezit. Kieslich passt de bal met de wreef. Ślepecki is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Prawdzic trapt de bal weg. Frycz kopt de bal weg. Ślepecki rent richting de bal. Kieslich rent richting de bal. Kieslich haalt uit met een fantastische trap. Wojnarowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Oswos verovert de bal door een tackle van achteren. Szpila bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Włudarczyk. Szpila wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Szpila kan niet meer verder spelen. Karaczan komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Kolman bereikt de bal nog maar net als eerste. Janduda verovert de bal door een tackle van achteren. Janduda probeert naar een medespeler te passen. Włudarczyk is nu in balbezit. Włudarczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Katowice88 43%, WKS Olimpik Chełmce 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS Katowice88 - WKS Olimpik Chełmce 2:2