Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan Lipniki RKS ZEROSIEDEM
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Ogryzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulicz begaat een overtreding. Ogryzek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Psikuta met een snel genomen vrije trap. Ogryzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogryzek haalt uit met een fantastische trap. Skupień probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gac onderschept slim de pass. Gac speelt de bal door. Idziorek rent richting de bal. Idziorek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Lipniki 48%, RKS ZEROSIEDEM 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Huragan Lipniki - RKS ZEROSIEDEM 0:0

56e minuut.
Biegalski rent richting de bal. Biegalski passt de bal met de wreef. Ogryzek rent richting de bal. Ogryzek haalt uit met een fantastische trap. Skupień werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Lipniki - RKS ZEROSIEDEM 1:0

64e minuut.
Mikulicz met een sublieme pass. Kulczycki rent richting de bal. Kulczycki geeft de bal voor. Ogryzek is nu in balbezit. Ogryzek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Przygoda met een sublieme pass. Daar is Idziorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maciesiak is nu in balbezit. Idziorek rent richting de bal. Idziorek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Wypych probeert naar een medespeler te passen. Działo rent richting de bal. Kulczycki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Działo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mikulicz wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Lipniki 44%, RKS ZEROSIEDEM 56%.
Huragan Lipniki - RKS ZEROSIEDEM 1:0