Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Sokołów Slavic United
442 Tactiek 1
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.3 gemiddelde waardering 37
adequate Schieten very good
weak Passen average
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Suszczyk rent richting de bal. Suszczyk passt de bal in één keer door. Kosobucki rent richting de bal. Bonk rent richting de bal. Bonk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Celin trapt de bal weg van het doel. Chraca kopt de bal weg. Bonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonk schiet op doel. Etkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Polański neemt de hoekschop. Borzyszkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Etkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokołów - Slavic United 1:0

14e minuut.
Bonk is nu in balbezit. Russig onderschept slim de pass. Russig passt de bal in één keer door. Tarik is nu in balbezit. Tarik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Sokołów - Slavic United 1:1

19e minuut.
Salach kopt de bal weg. Serediuc kan de bal niet met de borst controleren. Suszczyk speelt de bal door. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Luchs passt de bal in één keer door. Serediuc is nu in balbezit. Serediuc passt de bal met de wreef. Tarik is nu in balbezit. Tarik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokołów - Slavic United 1:2

26e minuut.
Tymiński is nu in balbezit. Borzyszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Borzyszkowski probeert naar een medespeler te passen. Bonk is nu in balbezit. Bonk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Russig passt de bal in één keer door. Dynda geeft een lange en hoge pass. Tarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokołów - Slavic United 1:3

32e minuut.
Bonk speelt de bal door. Klungelig pakt Borzyszkowski de bal. Borzyszkowski passt de bal zonder na te denken. Ragaman rent richting de bal. Ragaman geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Polański bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynda verovert de bal door een tackle van achteren. Dynda speelt de bal door. Tarik is nu in balbezit. Tarik draait met de bal, schiet en ... Prus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tarik is nu in balbezit. Tarik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokołów - Slavic United 1:4

45e minuut.
Polański bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynda verovert de bal door een tackle van achteren. Dynda speelt de bal door. Serediuc is nu in balbezit. Serediuc haalt uit met een fantastische trap. Prus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Sokołów 61%, Slavic United 39%.
KS Sokołów - Slavic United 1:4

46e minuut.
Serediuc met een sublieme pass. Drewniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewniak passt de bal met de wreef. Daar is Tarik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokołów - Slavic United 1:5

50e minuut.
Dynda kopt de bal weg. Serediuc is nu in balbezit. Serediuc passt de bal met de wreef. Tarik rent richting de bal. Tarik haalt uit met een fantastische trap. Prus bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Ragaman probeert naar een medespeler te passen. Borzyszkowski rent richting de bal. Russig bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzyszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Borzyszkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kosobucki geeft een hoge lob. Inworp. Ragaman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chraca rent richting de bal. Chraca geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Etkowski trapt de bal weg. Dynda rent richting de bal. Ćwiacz begaat een overtreding. Ćwiacz krijgt een gele kaart. Dynda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Russig zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tarik rent richting de bal. Tarik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Prus trapt de bal weg van het doel. Suszczyk kopt de bal weg. Bonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Ragaman geeft de bal voor. Borzyszkowski kopt de bal weg. Etkowski speelt de bal door. Tarik rent richting de bal. Tarik schiet op doel. Prus bokst de bal weg.

71e minuut.
Serediuc probeert naar een medespeler te passen. Dynda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynda passt de bal in één keer door. Tarik rent richting de bal. Tarik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokołów - Slavic United 1:6

77e minuut.
Serediuc passt de bal zonder na te denken. Luchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchs geeft de bal voor. Tarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Chraca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynda probeert naar een medespeler te passen. Serediuc speelt de bal door. Tarik is nu in balbezit. Tarik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokołów - Slavic United 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Sokołów 60%, Slavic United 40%.
KS Sokołów - Slavic United 1:7