Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twierdza Poznań BIAŁA GWIAZDA
451 Tactiek att
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 54.3
poor Schieten formidable
poor Passen formidable
poor Verdedigen good


2e minuut.
Lo Medico is nu in balbezit. Lo Medico geeft een lange en hoge pass. Portal rent richting de bal. Portal haalt uit met een fantastische trap. Szamosi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skowronek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twierdza Poznań - BIAŁA GWIAZDA 0:1

3e minuut.
Szamosi draait met de bal, schiet en ... Skowronek speelt de bal door. Hilaire kopt de bal weg. Szamosi rent richting de bal. Szamosi haalt uit met een fantastische trap. Skowronek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kieslich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Medico onderschept slim de pass. Lo Medico haalt uit met een fantastische trap. Skowronek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twierdza Poznań - BIAŁA GWIAZDA 0:2

5e minuut.
Szamosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciński is nu in balbezit. Szamosi onderschept slim de pass. Szamosi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Twierdza Poznań - BIAŁA GWIAZDA 0:3

6e minuut.
Dębicki speelt de bal door. Zbozień rent richting de bal. Lo Medico schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Lo Medico moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lo Medico schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

8e minuut.
Bilgeataoğlu rent richting de bal. Bilgeataoğlu speelt de bal door. Szamosi is nu in balbezit. Szamosi schiet op doel. Skowronek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twierdza Poznań - BIAŁA GWIAZDA 0:4

10e minuut.
Portal is nu in balbezit. Portal met een sublieme pass. Szamosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamosi draait met de bal, schiet en ... Skowronek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Ostas de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twierdza Poznań - BIAŁA GWIAZDA 0:5

10e minuut.
Tyszko speelt de bal door. Daar is Dębicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamosi verovert de bal door een tackle van achteren. Szamosi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Portal geeft een hoge lob. Szamosi rent richting de bal. Szamosi schiet op doel. Skowronek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ostas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twierdza Poznań - BIAŁA GWIAZDA 0:6

13e minuut.
Szamosi onderschept slim de pass. Marciński is nu in balbezit. Szamosi onderschept slim de pass. Portal is nu in balbezit. Portal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bilgeataoğlu probeert naar een medespeler te passen. Portal kan de bal niet met de borst controleren. Portal passt de bal zonder na te denken. Szamosi is nu in balbezit. Szamosi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Hilaire rent richting de bal. Hilaire passt de bal zonder na te denken. Szamosi is nu in balbezit. Szamosi draait met de bal, schiet en ... Skowronek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twierdza Poznań - BIAŁA GWIAZDA 0:7

22e minuut.
Klungelig pakt Szamosi de bal. Dębicki rent richting de bal. Bilgeataoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hilaire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hilaire schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Twierdza Poznań - BIAŁA GWIAZDA 0:8

24e minuut.
Skowronek trapt de bal weg van het doel. Teaca probeert de bal aan de voet te houden. Teaca geeft een lange en hoge pass. Szamosi is nu in balbezit. Szamosi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Portal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majchrowicz met een sublieme pass. Portal geeft de bal voor. Szamosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamosi draait met de bal, schiet en ... Skowronek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Hilaire passt de bal met de wreef. Portal geeft een lange en hoge pass. Szamosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamosi haalt uit met een fantastische trap. Skowronek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twierdza Poznań - BIAŁA GWIAZDA 0:9

32e minuut.
Hilaire met een sublieme pass. Daar is Teaca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teaca geeft een lange en hoge pass. Daar is Szamosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamosi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Jeleń geeft een hoge lob. Majchrowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Portal speelt de bal door. Daar is Szamosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Twierdza Poznań - BIAŁA GWIAZDA 0:10

38e minuut.
Teaca met een snelle inworp. Hilaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilaire speelt de bal door. Portal is nu in balbezit. Portal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bilgeataoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Marciński de bal. Hilaire probeert naar een medespeler te passen. Szamosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamosi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Dębicki heeft problemen om de bal te vangen. Marciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgeataoğlu met een sublieme pass. Szamosi rent richting de bal. Szamosi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Portal probeert de bal met de borst te controleren. Portal geeft een lange en hoge pass. Szamosi rent richting de bal. Szamosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Twierdza Poznań - BIAŁA GWIAZDA 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twierdza Poznań 84%, BIAŁA GWIAZDA 16%.
Twierdza Poznań - BIAŁA GWIAZDA 0:11

48e minuut.
Bilgeataoğlu geeft een hoge lob. Skowronek speelt de bal door. Teaca kopt de bal weg. Szamosi is nu in balbezit. Szamosi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Hilaire geeft de bal voor. Skowronek probeert naar een medespeler te passen. Bilgeataoğlu kopt de bal weg. Szamosi rent richting de bal. Szamosi schiet op doel. Skowronek bokst de bal weg.

53e minuut.
Portal heeft problemen om de bal te vangen. Portal passt de bal zonder na te denken. Bilgeataoğlu speelt de bal door. Szamosi rent richting de bal. Szamosi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Skowronek met een harde bal richting middenveld. Teaca kopt de bal weg. Szamosi heeft problemen om de bal te vangen. Szamosi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Twierdza Poznań - BIAŁA GWIAZDA 0:12

57e minuut.
Felice probeert naar een medespeler te passen. Hilaire is nu in balbezit. Hilaire geeft een hoge lob. Portal rent richting de bal. Portal schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Dębicki rent richting de bal. Bilgeataoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bilgeataoğlu geeft de bal voor. Szamosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamosi haalt uit met een fantastische trap. Skowronek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twierdza Poznań - BIAŁA GWIAZDA 0:13

61e minuut.
Teaca passt de bal zonder na te denken. Szamosi is nu in balbezit. Szamosi passt de bal met de wreef. Bilgeataoğlu is nu in balbezit. Bilgeataoğlu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Szamosi is nu in balbezit. Szamosi passt de bal met de wreef. Teaca rent richting de bal. Szamosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamosi haalt uit met een fantastische trap. Skowronek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Hilaire geeft de bal voor. Kieslich heeft problemen om de bal te vangen. Szamosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamosi draait met de bal, schiet en ... Kieslich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Portal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szamosi springt en kopt de bal. Paal! Skowronek speelt de bal door. Teaca kopt de bal weg. Szamosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamosi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Teaca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szamosi rent richting de bal. Szamosi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kieslich de bal onder controle te krijgen. Skowronek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Portal heeft problemen om de bal te vangen. Portal geeft een hoge lob. Szamosi controleert de bal met de borst. Szamosi haalt uit met een fantastische trap. Skowronek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twierdza Poznań - BIAŁA GWIAZDA 0:14

80e minuut.
Teaca passt de bal met de wreef. Felice is nu in balbezit. Felice geeft de bal voor. Szamosi is nu in balbezit. Szamosi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Hilaire met een sublieme pass. Felice kan de bal niet met de borst controleren. Felice geeft een lange en hoge pass. Szamosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamosi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Teaca rent richting de bal. Teaca met een sublieme pass. Szamosi is nu in balbezit. Szamosi draait met de bal, schiet en ... Skowronek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twierdza Poznań - BIAŁA GWIAZDA 0:15

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Janduda de bal onder controle te krijgen. Szamosi rent richting de bal. Szamosi passt de bal in één keer door. Portal rent richting de bal. Portal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Teaca probeert naar een medespeler te passen. Bilgeataoğlu is nu in balbezit. Bilgeataoğlu passt de bal in één keer door. Szamosi is nu in balbezit. Szamosi draait met de bal, schiet en ... Skowronek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Twierdza Poznań - BIAŁA GWIAZDA 0:16

90e minuut.
Bilgeataoğlu passt de bal met de wreef. Daar is Kieslich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamosi rent richting de bal. Szamosi draait met de bal, schiet en ... Skowronek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twierdza Poznań - BIAŁA GWIAZDA 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twierdza Poznań 85%, BIAŁA GWIAZDA 15%.
Twierdza Poznań - BIAŁA GWIAZDA 0:17