Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krakowskie Doły Huragan Lipniki
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Psikuta passt de bal met de wreef. Czerbniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ogryzek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czerbniak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

10e minuut.
Reszka heeft problemen om de bal te vangen. Reszka met een sublieme pass. Borek probeert naar een medespeler te passen. Brychczy rent richting de bal. Brychczy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Drewniak heeft problemen om de bal te vangen. Ogryzek is nu in balbezit. Ogryzek met een sublieme pass. Psikuta is nu in balbezit. Psikuta schiet op doel. Golanko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowskie Doły - Huragan Lipniki 0:1

22e minuut.
Drewniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka begaat een overtreding. Drewniak raakt geblesseerd tijdens het duel. Drewniak met een snel genomen vrije trap. Brychczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Brychczy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Przygoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grycki verovert de bal door een tackle van achteren. Grycki probeert naar een medespeler te passen. Borek rent richting de bal. Borek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Wilkoszewski rent richting de bal. Wilkoszewski passt de bal met de wreef. Borek rent richting de bal. Borek passt de bal zonder na te denken. Brychczy is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Wilkoszewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Makulec komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krakowskie Doły 47%, Huragan Lipniki 53%.
Krakowskie Doły - Huragan Lipniki 0:1

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Przygoda de bal onder controle te krijgen. Borek is nu in balbezit. Borek speelt de bal door. Brychczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Brychczy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Psikuta is nu in balbezit. Drewniak verovert de bal door een tackle van achteren. Drewniak met een sublieme pass. Ogryzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogryzek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Maciesiak rent richting de bal. Borek rent richting de bal. Brychczy rent richting de bal. Borek is nu in balbezit. Borek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krakowskie Doły 48%, Huragan Lipniki 52%.
Krakowskie Doły - Huragan Lipniki 0:1