Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BIAŁA GWIAZDA KS Sokołów
att Tactiek 442
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
40 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 31.3
formidabel Schieten matig
uitstekend Passen matig
goed Verdedigen zwak


7e minuut.
Jeleń geeft de bal voor. Szamosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamosi passt de bal met de wreef. Topolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BIAŁA GWIAZDA - KS Sokołów 1:0

8e minuut.
Ragaman is nu in balbezit. Ragaman passt de bal in één keer door. Hilaire probeert naar een medespeler te passen. Daar is Topolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topolski geeft een lange en hoge pass. Prus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Blank de bal. Blank geeft een lange en hoge pass. Teaca heeft problemen om de bal te vangen. Teaca geeft een lange en hoge pass. Szamosi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Hilaire rent richting de bal. Hilaire met een sublieme pass. Bilgeataoğlu speelt de bal door. Szamosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamosi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salach heeft problemen om de bal te vangen. Topolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BIAŁA GWIAZDA - KS Sokołów 2:0

12e minuut.
Czecholiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czecholiński geeft een hoge lob. Bilgeataoğlu kopt de bal weg. Szamosi rent richting de bal. Szamosi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Danielczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Portal verovert de bal door een tackle van achteren. Portal met een sublieme pass. Szamosi is nu in balbezit. Szamosi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Salach geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teaca met een snelle inworp. Topolski rent richting de bal. Topolski geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Szamosi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BIAŁA GWIAZDA - KS Sokołów 3:0

16e minuut.
Bonk rent richting de bal. de Sergipe geeft de bal voor. Portal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szamosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamosi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Portal is nu in balbezit. Portal geeft een lange en hoge pass. Daar is Blank, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamosi rent richting de bal. Szamosi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Salach bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolski onderschept slim de pass. Topolski speelt de bal door. Szamosi rent richting de bal. Szamosi schiet op doel. Prus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Portal neemt de hoekschop. Topolski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bilgeataoğlu passt de bal in één keer door. Daar is Teaca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teaca met een sublieme pass. Topolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Teaca kopt de bal weg. Topolski is nu in balbezit. Topolski probeert naar een medespeler te passen. Szamosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamosi draait met de bal, schiet en ... Prus bokst de bal weg.

30e minuut.
Portal met een sublieme pass. Teaca speelt de bal door. Topolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolski draait met de bal, schiet en ... Szamosi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Portal de bal. Portal met een sublieme pass. Szamosi is nu in balbezit. Szamosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BIAŁA GWIAZDA - KS Sokołów 4:0

35e minuut.
Portal passt de bal in één keer door. Teaca probeert naar een medespeler te passen. Topolski is nu in balbezit. Topolski haalt uit met een fantastische trap. Prus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BIAŁA GWIAZDA - KS Sokołów 5:0

37e minuut.
Chraca bereikt de bal nog maar net als eerste. Chraca geeft de bal voor. Portal kopt de bal weg. Szamosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamosi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Topolski rent richting de bal. Topolski passt de bal zonder na te denken. Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamosi onderschept slim de pass. Szamosi draait met de bal, schiet en ... Prus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Portal kopt de bal weg. Hilaire geeft de bal voor. Blank probeert de bal met de borst te controleren. Szamosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamosi schiet op doel. Prus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Portal neemt de hoekschop. Daar is Topolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamosi rent richting de bal. Szamosi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Salach de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIAŁA GWIAZDA 24%, KS Sokołów 76%.
BIAŁA GWIAZDA - KS Sokołów 5:0

46e minuut.
Teaca met de inworp. Topolski is nu in balbezit. Suszczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Suszczyk krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Blank speelt de bal door. Chraca probeert de bal met de borst te controleren. Szamosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamosi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Blank de bal onder controle te krijgen. Prus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
de Sergipe rent richting de bal. de Sergipe geeft een hoge lob. Teaca kopt de bal weg. Topolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BIAŁA GWIAZDA - KS Sokołów 6:0

51e minuut.
Bilgeataoğlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Topolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topolski geeft de bal voor. Szamosi is nu in balbezit. Szamosi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Blank geeft een hoge lob. Felice geeft een lange en hoge pass. Szamosi kopt de bal weg. Portal is nu in balbezit. Portal schiet op doel. Prus bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BIAŁA GWIAZDA - KS Sokołów 7:0

56e minuut.
Borzyszkowski probeert naar een medespeler te passen. Portal is nu in balbezit. Ragaman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ragaman moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ragaman schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

60e minuut.
Topolski is nu in balbezit. Topolski passt de bal in één keer door. Szamosi is nu in balbezit. Szamosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BIAŁA GWIAZDA - KS Sokołów 8:0

64e minuut.
Danielczy heeft problemen om de bal te vangen. Portal is nu in balbezit. Portal probeert naar een medespeler te passen. Szamosi rent richting de bal. Szamosi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Teaca speelt de bal door. Daar is Portal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portal geeft de bal voor. Szamosi rent richting de bal. Szamosi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BIAŁA GWIAZDA - KS Sokołów 9:0

73e minuut.
Szamosi passt de bal met de wreef. Topolski is nu in balbezit. Topolski passt de bal in één keer door. Szamosi rent richting de bal. Szamosi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Czecholiński geeft een hoge lob. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski passt de bal in één keer door. Bonk is nu in balbezit. Bonk haalt uit met een fantastische trap. Orzeł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Felice geeft een hoge lob. Daar is Czecholiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teaca geeft een lange en hoge pass. Szamosi kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BIAŁA GWIAZDA - KS Sokołów 10:0

87e minuut.
Bilgeataoğlu met een sublieme pass. Daar is Topolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teaca rent richting de bal. Teaca geeft de bal voor. Szamosi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIAŁA GWIAZDA 23%, KS Sokołów 77%.
BIAŁA GWIAZDA - KS Sokołów 10:0