Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavic United Twierdza Poznań
1 Tactiek 451
64% Balbezit 36%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 19.2
very good Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Drewniak probeert naar een medespeler te passen. Celin speelt de bal door. Kosobucki rent richting de bal. Tyszko onderschept slim de pass. Tyszko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Daar is Luchs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serediuc rent richting de bal. Serediuc speelt de bal door. Tarik kan de bal niet met de borst controleren. Tarik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavic United - Twierdza Poznań 1:0

11e minuut.
Serediuc met een sublieme pass. Luchs rent richting de bal. Luchs geeft de bal voor. Klungelig pakt Tarik de bal. Tarik schiet op doel. Skowronek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Serediuc onderschept slim de pass. Serediuc geeft een lange en hoge pass. Dynda rent richting de bal. Tarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavic United - Twierdza Poznań 2:0

16e minuut.
Tymiński onderschept slim de pass. Inworp. Matyjasek met de inworp. Dębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Etkowski trapt de bal weg van het doel. Serediuc kopt de bal weg. Kieslich kan de bal niet met de borst controleren. Tarik rent richting de bal. Tarik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavic United - Twierdza Poznań 3:0

19e minuut.
Marciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynda verovert de bal door een tackle van achteren. Dynda met een sublieme pass. Tarik is nu in balbezit. Tarik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavic United - Twierdza Poznań 4:0

21e minuut.
Serediuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Serediuc passt de bal met de wreef. Tarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarik haalt uit met een fantastische trap. Skowronek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Tarik rent richting de bal. Ostas rent richting de bal. Tarik verovert de bal door een tackle van achteren. Tarik draait met de bal, schiet en ... Skowronek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavic United - Twierdza Poznań 5:0

37e minuut.
Rzeźniczak is nu in balbezit. Rzeźniczak geeft een lange en hoge pass. Dębicki probeert de bal aan de voet te houden. Tarik rent richting de bal. Tarik draait met de bal, schiet en ... Skowronek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavic United - Twierdza Poznań 6:0

43e minuut.
Klungelig pakt Tarik de bal. Dynda rent richting de bal. Dynda speelt de bal door. Tarik is nu in balbezit. Tarik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Serediuc passt de bal zonder na te denken. Dynda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynda passt de bal met de wreef. Tarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavic United 31%, Twierdza Poznań 69%.
Slavic United - Twierdza Poznań 6:0

48e minuut.
Marciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Serediuc verovert de bal door een tackle van achteren. Serediuc met een sublieme pass. Tarik rent richting de bal. Tarik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Janduda de bal. Janduda met een sublieme pass. Marciński is nu in balbezit. Tarik is nu in balbezit. Tarik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Dębicki is nu in balbezit. Tymiński onderschept slim de pass. Serediuc speelt de bal door. Tarik is nu in balbezit. Tarik haalt uit met een fantastische trap. Skowronek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavic United - Twierdza Poznań 7:0

58e minuut.
Dynda is nu in balbezit. Tarik rent richting de bal. Dynda speelt de bal door. Klungelig pakt Tarik de bal. Tarik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Zbozień geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tymiński de bal. Serediuc speelt de bal door. Tarik rent richting de bal. Tarik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavic United - Twierdza Poznań 8:0

72e minuut.
Luchs passt de bal zonder na te denken. Tarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieslich bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarik onderschept slim de pass. Tarik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavic United - Twierdza Poznań 9:0

82e minuut.
Tarik is nu in balbezit. Serediuc rent richting de bal. Serediuc probeert naar een medespeler te passen. Tarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarik draait met de bal, schiet en ... Skowronek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Dynda onderschept slim de pass. Dynda speelt de bal door. Daar is Marciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Luchs rent richting de bal. Luchs passt de bal zonder na te denken. Tarik is nu in balbezit. Tarik schiet op doel. Skowronek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavic United - Twierdza Poznań 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavic United 30%, Twierdza Poznań 70%.
Slavic United - Twierdza Poznań 10:0