Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Azoranka Kraków 2023 WKS Olimpik Chełmce
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 16.7
average Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Kędziobrody onderschept slim de pass. Dymion is nu in balbezit. Dymion passt de bal zonder na te denken. Czarkowski rent richting de bal. Czarkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Czarkowski is nu in balbezit. Czarkowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bartnicki de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rodziewicz zal de hoekschop nemen. Wojnarowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Czarkowski rent richting de bal. Czarkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Azoranka Kraków 2023 - WKS Olimpik Chełmce 1:0

33e minuut.
Dyrek is nu in balbezit. Dyrek geeft een lange en hoge pass. Waszkiewicz kopt de bal weg. Czarkowski is nu in balbezit. Czarkowski draait met de bal, schiet en ... Wojnarowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Wiatrak is nu in balbezit. Kędziobrody is nu in balbezit. Kędziobrody geeft een hoge lob. Czarkowski rent richting de bal. Czarkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Azoranka Kraków 2023 - WKS Olimpik Chełmce 2:0

44e minuut.
Włudarczyk is nu in balbezit. Libiszewski onderschept slim de pass. Mikołajewski probeert naar een medespeler te passen. Czarkowski is nu in balbezit. Czarkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Azoranka Kraków 2023 - WKS Olimpik Chełmce 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azoranka Kraków 2023 37%, WKS Olimpik Chełmce 63%.
Azoranka Kraków 2023 - WKS Olimpik Chełmce 3:0

46e minuut.
Mikołajewski speelt de bal door. Wiatrak rent richting de bal. Libiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Włudarczyk rent richting de bal. Włudarczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Janiaczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kędziobrody probeert naar een medespeler te passen. Dymion bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarkowski is nu in balbezit. Czarkowski draait met de bal, schiet en ... Wojnarowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Kędziobrody probeert naar een medespeler te passen. Dymion is nu in balbezit. Dymion speelt de bal door. Czarkowski is nu in balbezit. Czarkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Azoranka Kraków 2023 - WKS Olimpik Chełmce 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azoranka Kraków 2023 55%, WKS Olimpik Chełmce 45%.
Azoranka Kraków 2023 - WKS Olimpik Chełmce 4:0