Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raba Bochnia Slavic United
Normal Tactiek 1
39% Balbezit 61%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 35.2
waardeloos Schieten zeer goed
zwak Passen matig
hopeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Żydło geeft een hoge lob. Inworp. Drewniak met een snelle inworp. Rzeźniczak rent richting de bal. Rzeźniczak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Russig kopt de bal weg. Serediuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Serediuc speelt de bal door. Tarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarik schiet op doel. Gregowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Luchs speelt de bal door. Tarik rent richting de bal. Żydło rent richting de bal. Tarik verovert de bal door een tackle van achteren. Tarik schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raba Bochnia - Slavic United 0:1

10e minuut.
Amerek heeft problemen om de bal te vangen. Pierścionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierścionek passt de bal zonder na te denken. Tarik rent richting de bal. Tarik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Szalon kopt de bal weg. Dynda rent richting de bal. Dynda geeft de bal voor. Tarik rent richting de bal. Tarik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raba Bochnia - Slavic United 0:2

13e minuut.
Daar is Pierścionek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeźniczak is nu in balbezit. Rzeźniczak passt de bal zonder na te denken. Tarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raba Bochnia - Slavic United 0:3

16e minuut.
Dynda is nu in balbezit. Dynda passt de bal in één keer door. Serediuc speelt de bal door. Tarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarik haalt uit met een fantastische trap. Gregowski bokst de bal weg.

20e minuut.
Drewniak speelt de bal door. Luchs is nu in balbezit. Luchs met een sublieme pass. Tarik heeft problemen om de bal te vangen. Tarik draait met de bal, schiet en ... Gregowski bokst de bal weg.

25e minuut.
Serediuc speelt de bal door. Luchs rent richting de bal. Luchs passt de bal in één keer door. Tarik is nu in balbezit. Tarik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

26e minuut.
Musialik is nu in balbezit. Musialik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pierścionek de bal. Dynda is nu in balbezit. Dynda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raba Bochnia - Slavic United 0:4

29e minuut.
Drewniak passt de bal zonder na te denken. Daar is Pierścionek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeźniczak speelt de bal door. Tarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rzeźniczak passt de bal in één keer door. Serediuc rent richting de bal. Serediuc passt de bal zonder na te denken. Tarik rent richting de bal. Tarik haalt uit met een fantastische trap. Gregowski bokst de bal weg.

37e minuut.
Russig speelt de bal door. Drewniak rent richting de bal. Drewniak met een sublieme pass. Tarik rent richting de bal. Tarik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tymiński probeert naar een medespeler te passen. Luchs is nu in balbezit. Luchs geeft een hoge lob. Tarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raba Bochnia 64%, Slavic United 36%.
Raba Bochnia - Slavic United 0:4

49e minuut.
Daar is Pierścionek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drewniak rent richting de bal. Drewniak met een sublieme pass. Tarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Serediuc speelt de bal door. Luchs heeft problemen om de bal te vangen. Luchs probeert naar een medespeler te passen. Tarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Pierścionek rent richting de bal. Dynda onderschept slim de pass. Dynda met een sublieme pass. Tarik is nu in balbezit. Tarik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Doeltrap. Gregowski met een harde bal richting middenveld. Russig kopt de bal weg. Tarik is nu in balbezit. Tarik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pierścionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynda verovert de bal door een tackle van achteren. Dynda passt de bal met de wreef. Tarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarik haalt uit met een fantastische trap. Gregowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Raba Bochnia - Slavic United 0:5

61e minuut.
Dynda is nu in balbezit. Dynda passt de bal met de wreef. Tarik is nu in balbezit. Tarik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raba Bochnia - Slavic United 0:6

69e minuut.
Russig bereikt de bal nog maar net als eerste. Russig geeft een hoge lob. Tarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarik draait met de bal, schiet en ... Gregowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Dynda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarik rent richting de bal. Tarik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Tarik is nu in balbezit. Żydło bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarik onderschept slim de pass. Tarik schiet op doel. Gregowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raba Bochnia - Slavic United 0:7

86e minuut.
Wiltos rent richting de bal. Wiltos passt de bal met de wreef. Kieruczenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarik verovert de bal door een tackle van achteren. Tarik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raba Bochnia - Slavic United 0:8

89e minuut.
Szalon rent richting de bal. Russig begaat een overtreding. Szalon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pierścionek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kosobucki heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raba Bochnia 68%, Slavic United 32%.
Raba Bochnia - Slavic United 0:8