Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Azoranka Kraków 2023 BIAŁA GWIAZDA
Normal Tactiek att
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 54.6
matig Schieten zeer goed
matig Passen formidabel
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Wiatrak geeft de bal voor. Teaca kopt de bal weg. Mikołajewski heeft problemen om de bal te vangen. Szamosi rent richting de bal. Szamosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Azoranka Kraków 2023 - BIAŁA GWIAZDA 0:1

4e minuut.
Bilgeataoğlu speelt de bal door. Szamosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajewski is nu in balbezit. Szamosi onderschept slim de pass. Szamosi haalt uit met een fantastische trap. Kowalówka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azoranka Kraków 2023 - BIAŁA GWIAZDA 0:2

10e minuut.
Mikołajewski heeft problemen om de bal te vangen. Teaca probeert naar een medespeler te passen. Szamosi is nu in balbezit. Szamosi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Libiszewski de bal onder controle te krijgen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Teaca zal de hoekschop nemen. Szamosi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Azoranka Kraków 2023 - BIAŁA GWIAZDA 0:3

11e minuut.
Daar is Dymion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamosi is nu in balbezit. Dymion tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szamosi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Szamosi kan niet meer verder spelen. Chrapek komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Teaca speelt de bal door. Klungelig pakt Libiszewski de bal. Chrapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Janiaczyk rent richting de bal. Topolski verovert de bal door een tackle van achteren. Topolski passt de bal met de wreef. Chrapek is nu in balbezit. Chrapek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Felice probeert naar een medespeler te passen. Hilaire geeft de bal voor. Portal kopt de bal weg. Chrapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrapek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bilgeataoğlu rent richting de bal. Bilgeataoğlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Mikołajewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrapek is nu in balbezit. Chrapek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Azoranka Kraków 2023 - BIAŁA GWIAZDA 0:4

22e minuut.
Czarkowski is nu in balbezit. Czarkowski passt de bal in één keer door. Teaca rent richting de bal. Teaca geeft een hoge lob. Chrapek springt en kopt de bal. Kowalówka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Hilaire probeert naar een medespeler te passen. Topolski rent richting de bal. Chrapek rent richting de bal. Chrapek draait met de bal, schiet en ... Kowalówka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Azoranka Kraków 2023 - BIAŁA GWIAZDA 0:5

27e minuut.
Libiszewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Kędziobrody de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Topolski. Topolski krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Libiszewski rent richting de bal. Topolski verovert de bal door een tackle van achteren. Topolski speelt de bal door. Chrapek rent richting de bal. Chrapek draait met de bal, schiet en ... Kowalówka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Teaca rent richting de bal. Teaca geeft een lange en hoge pass. Chrapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrapek draait met de bal, schiet en ... Kowalówka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hilaire passt de bal met de wreef. Teaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Teaca speelt de bal door. Chrapek rent richting de bal. Chrapek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Chrapek is nu in balbezit. Chrapek passt de bal in één keer door. Mikołajewski rent richting de bal. Topolski verovert de bal door een tackle van achteren. Topolski draait met de bal, schiet en ... Kowalówka bokst de bal weg.

38e minuut.
Topolski rent richting de bal. Topolski geeft de bal voor. Chrapek rent richting de bal. Chrapek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Azoranka Kraków 2023 - BIAŁA GWIAZDA 0:6

39e minuut.
Kędziobrody is nu in balbezit. Chrapek verovert de bal door een tackle van achteren. Turski met een sublieme pass. Chrapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrapek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Azoranka Kraków 2023 - BIAŁA GWIAZDA 0:7

41e minuut.
Portal passt de bal met de wreef. Bilgeataoğlu is nu in balbezit. Bilgeataoğlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Topolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topolski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Topolski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chrapek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrapek probeert naar een medespeler te passen. Topolski is nu in balbezit. Topolski schiet op doel. Kowalówka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azoranka Kraków 2023 - BIAŁA GWIAZDA 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azoranka Kraków 2023 84%, BIAŁA GWIAZDA 16%.
Azoranka Kraków 2023 - BIAŁA GWIAZDA 0:8

47e minuut.
Chrapek is nu in balbezit. Chrapek passt de bal in één keer door. Libiszewski rent richting de bal. Topolski verovert de bal door een tackle van achteren. Topolski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Azoranka Kraków 2023 - BIAŁA GWIAZDA 0:9

53e minuut.
Bilgeataoğlu kopt de bal weg. Teaca controleert de bal met de borst. Teaca speelt de bal door. Chrapek rent richting de bal. Chrapek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Hilaire met een sublieme pass. Chrapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chrapek raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chrapek neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Kowalówka bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Daar is Portal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portal geeft een hoge lob. Janiaczyk rent richting de bal. Teaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Teaca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Portal rent richting de bal. Portal speelt de bal door. Chrapek rent richting de bal. Chrapek haalt uit met een fantastische trap. Wiatrak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Bilgeataoğlu passt de bal zonder na te denken. Teaca rent richting de bal. Teaca passt de bal zonder na te denken. Topolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolski haalt uit met een fantastische trap. Kowalówka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Janiaczyk de bal. Teaca rent richting de bal. Teaca passt de bal in één keer door. Chrapek rent richting de bal. Chrapek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Azoranka Kraków 2023 - BIAŁA GWIAZDA 0:10

75e minuut.
Turski rent richting de bal. Portal verovert de bal door een tackle van achteren. Portal passt de bal in één keer door. Chrapek is nu in balbezit. Chrapek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Azoranka Kraków 2023 - BIAŁA GWIAZDA 0:11

79e minuut.
Rodziewicz is nu in balbezit. Rodziewicz met een sublieme pass. Teaca probeert naar een medespeler te passen. Topolski rent richting de bal. Topolski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Portal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bilgeataoğlu rent richting de bal. Bilgeataoğlu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chrapek de bal. Chrapek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Azoranka Kraków 2023 - BIAŁA GWIAZDA 0:12

83e minuut.
Dymion bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymion met een sublieme pass. Kędziobrody heeft problemen om de bal te vangen. Chrapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrapek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azoranka Kraków 2023 - BIAŁA GWIAZDA 0:13

85e minuut.
Dymion bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilaire verovert de bal door een tackle van achteren. Hilaire geeft een hoge lob. Portal is nu in balbezit. Portal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dymion is nu in balbezit. Hilaire onderschept slim de pass. Hilaire passt de bal in één keer door. Chrapek is nu in balbezit. Chrapek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azoranka Kraków 2023 86%, BIAŁA GWIAZDA 14%.
Azoranka Kraków 2023 - BIAŁA GWIAZDA 0:13