Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0016
  • Stadion: Kenia FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1502
Kenia FC WKS Olimpik Chełmce
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Ciapalski met de inworp. Pekról rent richting de bal. Mola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pekról raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pekról neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenia FC - WKS Olimpik Chełmce 0:1

18e minuut.
Pekról geeft een hoge lob. Wilkojański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Włudarczyk rent richting de bal. Włudarczyk draait met de bal, schiet en ... Milczarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Domber geeft een lange en hoge pass. Trombalski is nu in balbezit. Trombalski passt de bal met de wreef. Włudarczyk rent richting de bal. Włudarczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Liniowiecki rent richting de bal. Grube verovert de bal door een tackle van achteren. Grube geeft de bal voor. Włudarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Włudarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenia FC - WKS Olimpik Chełmce 0:2

40e minuut.
Myszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Dyrek rent richting de bal. Szefliński verovert de bal door een tackle van achteren. Myszkiewicz is nu in balbezit. Myszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenia FC 39%, WKS Olimpik Chełmce 61%.
Kenia FC - WKS Olimpik Chełmce 0:2

47e minuut.
Dąbkowski is nu in balbezit. Dąbkowski geeft een hoge lob. Grube kopt de bal weg. Włudarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Włudarczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Dyrek is nu in balbezit. Dyrek passt de bal zonder na te denken. Daar is Włudarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Włudarczyk haalt uit met een fantastische trap. Milczarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ciapalski heeft problemen om de bal te vangen. Magdziej is nu in balbezit. Ciapalski begaat een overtreding. Ciapalski krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Harnaś met een sublieme pass. Szefliński is nu in balbezit. Szefliński passt de bal in één keer door. Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Wojnarowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Klungelig pakt Bartnicki de bal. Myszkiewicz is nu in balbezit. Grube is nu in balbezit. Myszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Myszkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenia FC 58%, WKS Olimpik Chełmce 42%.
Kenia FC - WKS Olimpik Chełmce 0:2