Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krakowskie Doły GKS Katowice88
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Grycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kieslich kopt de bal weg. Klungelig pakt Drewniak de bal. Ślepecki is nu in balbezit. Ślepecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Witos trapt de bal weg. Kieslich kopt de bal weg. Ślepecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kolman is nu in balbezit. Fijał onderschept slim de pass. Fijał geeft een hoge lob. Daar is Brychczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brychczy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Drewniak rent richting de bal. Kieslich verovert de bal door een tackle van achteren. Kieslich passt de bal in één keer door. Ślepecki rent richting de bal. Ślepecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kurczak rent richting de bal. Kurczak met een sublieme pass. Brychczy rent richting de bal. Brychczy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowskie Doły - GKS Katowice88 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krakowskie Doły 62%, GKS Katowice88 38%.
Krakowskie Doły - GKS Katowice88 1:0

47e minuut.
Brychczy verovert de bal door een tackle van achteren. Pawłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brychczy onderschept slim de pass. Brychczy schiet op doel. Witos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowskie Doły - GKS Katowice88 2:0

58e minuut.
Garus met een sublieme pass. Drewniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpila schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Szpila moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Szpila schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Drewniak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grycki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Brychczy is nu in balbezit. Brychczy draait met de bal, schiet en ... Witos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowskie Doły - GKS Katowice88 3:0

59e minuut.
Kieslich passt de bal in één keer door. Cetner rent richting de bal. Fijał begaat een overtreding. Fijał krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Kurczak met een sublieme pass. Wilkoszewski is nu in balbezit. Wilkoszewski probeert naar een medespeler te passen. Brychczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Brychczy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowskie Doły - GKS Katowice88 4:0

77e minuut.
Drewniak rent richting de bal. Kolman rent richting de bal. Kolman probeert naar een medespeler te passen. Ślepecki is nu in balbezit. Ślepecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kurczak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Borek komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Wałdoch kan de bal niet met de borst controleren. Borek probeert naar een medespeler te passen. Brychczy rent richting de bal. Brychczy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowskie Doły - GKS Katowice88 5:0

87e minuut.
Frycz is nu in balbezit. Fijał verovert de bal door een tackle van achteren. Fijał passt de bal met de wreef. Brychczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Brychczy schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krakowskie Doły 43%, GKS Katowice88 57%.
Krakowskie Doły - GKS Katowice88 5:0