Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MMTS Kwidzyn FC HISZPANIA
Zabawa trwa Tactiek 5-3-2
44% Balbezit 56%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
40.7 gemiddelde waardering 42.5
very good Schieten good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Ateşli probeert naar een medespeler te passen. Chudzyński rent richting de bal. Zadwórny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zadwórny krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Buquerin met een harde bal richting middenveld. Hernandes kopt de bal weg. Daar is Zadwórny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chudzyński rent richting de bal. Chudzyński schiet op doel. Soszyński bokst de bal weg.

8e minuut.
Hernandes neemt de hoekschop. Galko controleert de bal met de borst. Galko speelt de bal door. Ştrulă is nu in balbezit. Ştrulă geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Betka passt de bal met de wreef. Kwaśny rent richting de bal. Kwaśny geeft een lange en hoge pass. Późniak rent richting de bal. Późniak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ateşli geeft een lange en hoge pass. Kobeszko kopt de bal weg. Klungelig pakt Grocholak de bal. Jager is nu in balbezit. Jager draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grocholak geeft de bal voor. Raiss is nu in balbezit. Raiss passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kobeszko de bal. Kobeszko draait met de bal, schiet en ... Milovich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jager is nu in balbezit. Jager draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MMTS Kwidzyn - FC HISZPANIA 1:0

21e minuut.
Późniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Późniak geeft de bal voor. Daar is Stoian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jager rent richting de bal. Jager haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MMTS Kwidzyn - FC HISZPANIA 2:0

23e minuut.
Ateşli rent richting de bal. Hernandes verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandes speelt de bal door. Chudzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzyński draait met de bal, schiet en ... Soszyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Jager is nu in balbezit. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager verovert de bal door een tackle van achteren. Jager draait met de bal, schiet en ... Milovich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MMTS Kwidzyn - FC HISZPANIA 3:0

31e minuut.
Ołówek rent richting de bal. Ołówek geeft de bal voor. Stoian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager schiet op doel. Milovich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jager rent richting de bal. Jager draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MMTS Kwidzyn - FC HISZPANIA 4:0

35e minuut.
Hernandes rent richting de bal. Raiss verovert de bal door een tackle van achteren. Raiss geeft een hoge lob. Jager is nu in balbezit. Jager haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Velican is nu in balbezit. Velican geeft een hoge lob. Galko kopt de bal weg. Chudzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzyński haalt uit met een fantastische trap. Soszyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Galko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MMTS Kwidzyn - FC HISZPANIA 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MMTS Kwidzyn 45%, FC HISZPANIA 55%.
MMTS Kwidzyn - FC HISZPANIA 4:1

46e minuut.
Hernandes passt de bal met de wreef. Ołówek geeft een lange en hoge pass. Jager is nu in balbezit. Jager haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MMTS Kwidzyn - FC HISZPANIA 5:1

52e minuut.
Raiss is nu in balbezit. Raiss met een sublieme pass. Stoian rent richting de bal. Jager onderschept slim de pass. Jager haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Buquerin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jager is nu in balbezit. Stoian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stoian krijgt een gele kaart. Jager is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jager komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
MMTS Kwidzyn - FC HISZPANIA 6:1

61e minuut.
Corona rent richting de bal. Kobeszko is nu in balbezit. Corona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kobeszko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kobeszko kan niet meer verder spelen. Hovsepyan komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Hernandes probeert de bal aan de voet te houden. Chudzyński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Betka. Betka krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Zadwórny geeft een lange en hoge pass. Hovsepyan is nu in balbezit. Grocholak begaat een overtreding. Grocholak krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Późniak rent richting de bal. Ştrulă onderschept slim de pass. Ştrulă geeft een lange en hoge pass. Galko bereikt de bal nog maar net als eerste. Galko draait met de bal, schiet en ... Soszyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Chudzyński rent richting de bal. Chudzyński geeft een lange en hoge pass. Galko bereikt de bal nog maar net als eerste. Galko haalt uit met een fantastische trap. Soszyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MMTS Kwidzyn - FC HISZPANIA 6:2

78e minuut.
Buquerin rent richting de bal. Buquerin geeft een hoge lob. Galko rent richting de bal. Galko haalt uit met een fantastische trap. Soszyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MMTS Kwidzyn - FC HISZPANIA 6:3

81e minuut.
Buquerin probeert naar een medespeler te passen. Późniak rent richting de bal. Późniak passt de bal zonder na te denken. Jager rent richting de bal. Jager schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Corona geeft een hoge lob. Galko probeert de bal met de borst te controleren. Buquerin bereikt de bal nog maar net als eerste. Galko onderschept slim de pass. Galko draait met de bal, schiet en ... Soszyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MMTS Kwidzyn 42%, FC HISZPANIA 58%.
MMTS Kwidzyn - FC HISZPANIA 6:3