Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Janusze Footballu Pasiak Kraków
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Geppert probeert naar een medespeler te passen. Niepsuj heeft problemen om de bal te vangen. Iwańczyk rent richting de bal. Niepsuj onderschept slim de pass. Niepsuj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Geppert passt de bal met de wreef. Słodyczka rent richting de bal. Skonieczka onderschept slim de pass. Dyjak rent richting de bal. Dyjak draait met de bal, schiet en ... Durczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Salej met de inworp. Trepto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyjak is nu in balbezit. Trepto verovert de bal door een tackle van achteren. Trepto geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tański rent richting de bal. Tański passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Iwańczyk de bal. Iwańczyk geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Niepsuj de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Słodyczka de bal onder controle te krijgen. Kieliński rent richting de bal. Dyjak rent richting de bal. Kieliński onderschept slim de pass. Kieliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Janusze Footballu 49%, Pasiak Kraków 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Janusze Footballu - Pasiak Kraków 0:0

59e minuut.
Dyjak probeert naar een medespeler te passen. Geppert probeert naar een medespeler te passen. Kędzierski verovert de bal door een tackle van achteren. Niepsuj rent richting de bal. Niepsuj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kędzierski verovert de bal door een tackle van achteren. Kędzierski probeert naar een medespeler te passen. Zając bereikt de bal nog maar net als eerste. Tański rent richting de bal. Tański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Widerski passt de bal in één keer door. Etkowski is nu in balbezit. Etkowski geeft een lange en hoge pass. Niepsuj rent richting de bal. Niepsuj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Skonieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tański onderschept slim de pass. Tański probeert naar een medespeler te passen. Niepsuj is nu in balbezit. Niepsuj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Janusze Footballu 49%, Pasiak Kraków 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Janusze Footballu - Pasiak Kraków 0:0