Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Walesowie MMTS Kwidzyn
Normal Tactiek Zabawa trwa
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 39.8
average Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Buquerin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Łokietek komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Stefaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łokietek verovert de bal door een tackle van achteren. Łokietek passt de bal zonder na te denken. Jager is nu in balbezit. Jager schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Walesowie - MMTS Kwidzyn 0:1

5e minuut.
Cubała passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Talar de bal. Wojtaszak is nu in balbezit. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager draait met de bal, schiet en ... Rzędzian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raiss met de inworp. Ołówek geeft een hoge lob. Hovsepyan rent richting de bal. Hovsepyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Stefaniuk is nu in balbezit. Rosenberg onderschept slim de pass. Cubała onderschept slim de pass. Cubała haalt uit met een fantastische trap. Soszyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Walesowie - MMTS Kwidzyn 1:1

9e minuut.
Kwaśny rent richting de bal. Golak is nu in balbezit. Kwaśny onderschept slim de pass. Kwaśny geeft een lange en hoge pass. Jager krijgt zijn hoofd ertegen. Rzędzian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szmatiuk rent richting de bal. Szmatiuk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Późniak met de inworp. Hovsepyan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Golak rent richting de bal. Hovsepyan onderschept slim de pass. Hovsepyan passt de bal zonder na te denken. Jager is nu in balbezit. Jager haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Raiss kopt de bal weg. Wojtaszak heeft problemen om de bal te vangen. Wojtaszak speelt de bal door. Daar is Jager, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jager haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Doeltrap. Rzędzian trapt de bal weg. Raiss kopt de bal weg. Jager is nu in balbezit. Jager haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Późniak met een sublieme pass. Wojtaszak rent richting de bal. Ołówek is nu in balbezit. Jager is nu in balbezit. Jager schiet op doel. Rzędzian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Walesowie - MMTS Kwidzyn 1:2

21e minuut.
Stefaniuk met een sublieme pass. Wojtaszak rent richting de bal. Golak is nu in balbezit. Jager verovert de bal door een tackle van achteren. Jager draait met de bal, schiet en ... Rzędzian bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Późniak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ołówek heeft problemen om de bal te vangen. Jager rent richting de bal. Jager haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Czaplicki onderschept slim de pass. Raiss is nu in balbezit. Raiss probeert naar een medespeler te passen. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager draait met de bal, schiet en ... Rzędzian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Późniak onderschept slim de pass. Późniak met een sublieme pass. Jager heeft problemen om de bal te vangen. Jager draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kwaśny speelt de bal door. Późniak rent richting de bal. Późniak passt de bal zonder na te denken. Jager rent richting de bal. Jager draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walesowie 71%, MMTS Kwidzyn 29%.
Walesowie - MMTS Kwidzyn 1:2

49e minuut.
Ateşli passt de bal met de wreef. Ołówek bereikt de bal nog maar net als eerste. Talar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Talar krijgt een gele kaart. Ołówek raakt geblesseerd tijdens het duel. Ołówek komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Inworp. Chmielecki met de inworp. Raiss met een sublieme pass. Cubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Chmielecki rent richting de bal. Chmielecki passt de bal met de wreef. Późniak geeft een hoge lob. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Walesowie - MMTS Kwidzyn 1:3

61e minuut.
Ateşli geeft een hoge lob. Późniak is nu in balbezit. Późniak met een sublieme pass. Jager rent richting de bal. Jager draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Majdan is nu in balbezit. Łokietek verovert de bal door een tackle van achteren. Łokietek geeft de bal voor. Jager is nu in balbezit. Jager haalt uit met een fantastische trap. Rzędzian bokst de bal weg. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Późniak kopt de bal weg. Ołówek rent richting de bal. Czaplicki is nu in balbezit. Ołówek onderschept slim de pass. Ołówek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Inworp. Zadwórny met de inworp. Raiss is nu in balbezit. Raiss geeft de bal voor. Jager springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Szmatiuk geeft een lange en hoge pass. Daar is Cubała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ołówek is nu in balbezit. Ołówek haalt uit met een fantastische trap. Rzędzian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walesowie - MMTS Kwidzyn 1:4

72e minuut.
Ołówek onderschept slim de pass. Czaplicki is nu in balbezit. Ołówek onderschept slim de pass. Ołówek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Walesowie - MMTS Kwidzyn 1:5

73e minuut.
Stefaniuk passt de bal in één keer door. Suwak is nu in balbezit. Hovsepyan rent richting de bal. Hovsepyan probeert naar een medespeler te passen. Jager is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Późniak zal de hoekschop nemen. Jager maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walesowie - MMTS Kwidzyn 1:6

76e minuut.
Golak is nu in balbezit. Późniak onderschept slim de pass. Późniak geeft de bal voor. Klungelig pakt Jager de bal. Jager draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Rzędzian met een harde bal richting middenveld. Ołówek kopt de bal weg. Jager rent richting de bal. Jager haalt uit met een fantastische trap. Rzędzian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Raiss neemt de hoekschop. Rzędzian maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Jager springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walesowie - MMTS Kwidzyn 1:7

83e minuut.
Golak probeert naar een medespeler te passen. Raiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Raiss geeft de bal voor. Jager is nu in balbezit. Jager draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Walesowie - MMTS Kwidzyn 1:8

87e minuut.
Późniak is nu in balbezit. Późniak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jager de bal. Jager haalt uit met een fantastische trap. Rzędzian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Walesowie - MMTS Kwidzyn 1:9

88e minuut.
Stefaniuk passt de bal in één keer door. Ołówek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołówek passt de bal met de wreef. Jager is nu in balbezit. Jager schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Walesowie - MMTS Kwidzyn 1:10

90e minuut.
Jager passt de bal in één keer door. Zadwórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadwórny met een sublieme pass. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager haalt uit met een fantastische trap. Rzędzian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walesowie - MMTS Kwidzyn 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walesowie 85%, MMTS Kwidzyn 15%.
Walesowie - MMTS Kwidzyn 1:11