Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LPP Wieniec Pasiak Kraków
Gites Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Woźniak rent richting de bal. Tański onderschept slim de pass. Tański probeert naar een medespeler te passen. Niepsuj is nu in balbezit. Niepsuj schiet op doel. Raczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LPP Wieniec - Pasiak Kraków 0:1

7e minuut.
Niepsuj speelt de bal door. Klungelig pakt Dyjak de bal. Rozmyślak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rozmyślak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LPP Wieniec 52%, Pasiak Kraków 48%.
LPP Wieniec - Pasiak Kraków 0:1

48e minuut.
Tański verovert de bal door een tackle van achteren. Tański speelt de bal door. Dyjak geeft een lange en hoge pass. Geppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Geppert haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Rozmyślak de bal. Dyjak onderschept slim de pass. Dyjak speelt de bal door. Niepsuj is nu in balbezit. Niepsuj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Niepsuj rent richting de bal. Szulakowski onderschept slim de pass. Woźniak is nu in balbezit. Tański bereikt de bal nog maar net als eerste. Tański draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Raczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Rozmyślak onderschept slim de pass. Renusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Renusz speelt de bal door. Grzyb is nu in balbezit. Grzyb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LPP Wieniec - Pasiak Kraków 1:1

82e minuut.
Mordel rent richting de bal. Mordel geeft de bal voor. Dyjak controleert de bal met de borst. Rozmyślak is nu in balbezit. Rozmyślak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Słodyczka is nu in balbezit. Słodyczka geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Woźniak de bal onder controle te krijgen. Niepsuj rent richting de bal. Niepsuj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LPP Wieniec 67%, Pasiak Kraków 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LPP Wieniec - Pasiak Kraków 1:1