Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:49
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0017
  • Stadion: Kompleks KCSiR
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 13632
MMTS Kwidzyn W@lly F@lcons
Zabawa trwa Tactiek 442
49% Balbezit 51%
33% Spel op eigen helft 67%
25 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 40.6
zeer goed Schieten goed
matig Passen matig
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Gato probeert naar een medespeler te passen. Goldgruber heeft problemen om de bal te vangen. Raiss is nu in balbezit. Ołówek rent richting de bal. Ołówek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ateşli met een snelle inworp. Późniak met een sublieme pass. Klungelig pakt Jager de bal. Jager haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Rosenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Rosenberg geeft een lange en hoge pass. Ołówek kopt de bal weg. Jager is nu in balbezit. Jager haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Goldgruber geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Taş de bal onder controle te krijgen. Późniak met een sublieme pass. Daar is Jager, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jager schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lebbe rent richting de bal. Hovsepyan onderschept slim de pass. Hovsepyan probeert naar een medespeler te passen. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager haalt uit met een fantastische trap. Mitroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Raiss passt de bal met de wreef. Późniak met een sublieme pass. Jager is nu in balbezit. Ołówek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołówek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hovsepyan is nu in balbezit. Hovsepyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Inworp. Rosenberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raiss speelt de bal door. Jager rent richting de bal. Jager schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ołówek rent richting de bal. Ołówek speelt de bal door. Klungelig pakt Hovsepyan de bal. Jager is nu in balbezit. Jager draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Piatti heeft problemen om de bal te vangen. Piatti geeft een hoge lob. Ateşli speelt de bal door. Jager rent richting de bal. Jager schiet op doel. Mitroiu bokst de bal weg.

37e minuut.
Jager passt de bal zonder na te denken. Raiss probeert naar een medespeler te passen. Ołówek heeft problemen om de bal te vangen. Ołówek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MMTS Kwidzyn - W@lly F@lcons 1:0

41e minuut.
Betka verovert de bal door een tackle van achteren. Betka geeft een lange en hoge pass. Shukhovtsev is nu in balbezit. Jager onderschept slim de pass. Jager draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Betka bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti verovert de bal door een tackle van achteren. Remiś bereikt de bal nog maar net als eerste. Remiś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MMTS Kwidzyn - W@lly F@lcons 1:1

45e minuut.
Hovsepyan passt de bal zonder na te denken. Jager rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Dallabora ... Strafschop! Dallabora krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MMTS Kwidzyn 29%, W@lly F@lcons 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MMTS Kwidzyn - W@lly F@lcons 1:1

51e minuut.
Piatti kopt de bal weg. Późniak kan de bal niet met de borst controleren. Późniak met een sublieme pass. Hovsepyan rent richting de bal. Hovsepyan geeft een hoge lob. Mitroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jager rent richting de bal. Jager haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MMTS Kwidzyn - W@lly F@lcons 2:1

56e minuut.
Klungelig pakt Castellana de bal. Castellana geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Goldgruber de bal onder controle te krijgen. Jager is nu in balbezit. Jager haalt uit met een fantastische trap. Mitroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Castellana met de inworp. Ołówek bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoya speelt de bal door. Hovsepyan is nu in balbezit. Hovsepyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Jager is nu in balbezit. Hovsepyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager rent richting de bal. Hovsepyan rent richting de bal. Hovsepyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldgruber bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldgruber bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldgruber haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Goldgruber kopt de bal weg. Remiś bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Remiś de bal. Remiś draait met de bal, schiet en ... Soszyński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MMTS Kwidzyn - W@lly F@lcons 2:2

75e minuut.
Hovsepyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Raiss speelt de bal door. Daar is Jager, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jager draait met de bal, schiet en ... Mitroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Santoya de bal. Hovsepyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hovsepyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MMTS Kwidzyn - W@lly F@lcons 3:2

77e minuut.
Goldgruber passt de bal in één keer door. Castellana is nu in balbezit. Castellana passt de bal met de wreef. Jager rent richting de bal. Jager haalt uit met een fantastische trap. Mitroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Taş rent richting de bal. Hovsepyan rent richting de bal. Hovsepyan passt de bal met de wreef. Jager is nu in balbezit. Jager haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Raiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldgruber verovert de bal door een tackle van achteren. Goldgruber passt de bal zonder na te denken. Remiś is nu in balbezit. Remiś haalt uit met een fantastische trap. Soszyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MMTS Kwidzyn 37%, W@lly F@lcons 63%.
MMTS Kwidzyn - W@lly F@lcons 3:2