Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC HISZPANIA Walesowie
5-3-2 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
41 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 21
solide Schieten matig
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


7e minuut.
Talar rent richting de bal. Galko verovert de bal door een tackle van achteren. Chudzyński is nu in balbezit. Chudzyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HISZPANIA - Walesowie 1:0

11e minuut.
Policht probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Policht geeft een hoge lob. Galko bereikt de bal nog maar net als eerste. Galko heeft problemen om de bal te vangen. Galko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Galko bereikt de bal nog maar net als eerste. Galko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HISZPANIA - Walesowie 2:0

13e minuut.
Hernandes passt de bal met de wreef. Chudzyński rent richting de bal. Galko rent richting de bal. Galko haalt uit met een fantastische trap. Rzędzian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HISZPANIA - Walesowie 3:0

16e minuut.
Szmatiuk geeft de bal voor. Inworp. Hernandes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chudzyński is nu in balbezit. Chudzyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Policht is nu in balbezit. Policht probeert naar een medespeler te passen. Hernandes probeert naar een medespeler te passen. Galko is nu in balbezit. Galko draait met de bal, schiet en ... Rzędzian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Suwak speelt de bal door. Cubała rent richting de bal. Met opzet legt Policht zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Policht naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Chudzyński passt de bal zonder na te denken. Hernandes speelt de bal door. Chudzyński is nu in balbezit. Chudzyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC HISZPANIA - Walesowie 4:0

28e minuut.
Chudzyński is nu in balbezit. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak passt de bal zonder na te denken. Galko rent richting de bal. Galko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Chmielecki is nu in balbezit. Ştrulă verovert de bal door een tackle van achteren. Ştrulă geeft de bal voor. Chudzyński krijgt zijn hoofd ertegen. Rzędzian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HISZPANIA - Walesowie 5:0

32e minuut.
Ştrulă is nu in balbezit. Ştrulă geeft een lange en hoge pass. Galko rent richting de bal. Galko draait met de bal, schiet en ... Rzędzian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HISZPANIA - Walesowie 6:0

33e minuut.
Szmatiuk rent richting de bal. Szmatiuk geeft een hoge lob. Hernandes rent richting de bal. Hernandes geeft de bal voor. Galko krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Cubała kopt de bal weg. Grocholak is nu in balbezit. Grocholak speelt de bal door. Galko bereikt de bal nog maar net als eerste. Galko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Galko is nu in balbezit. Galko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Cubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandes onderschept slim de pass. Hernandes geeft een hoge lob. Galko is nu in balbezit. Galko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Anacona is nu in balbezit. Anacona geeft een lange en hoge pass. Galko probeert naar een medespeler te passen. Chudzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Czaplicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ştrulă met de inworp. Galko bereikt de bal nog maar net als eerste. Galko draait met de bal, schiet en ... Rzędzian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Talar kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HISZPANIA 38%, Walesowie 62%.
FC HISZPANIA - Walesowie 6:0

48e minuut.
Czaplicki rent richting de bal. Ştrulă verovert de bal door een tackle van achteren. Ştrulă probeert naar een medespeler te passen. Galko is nu in balbezit. Galko draait met de bal, schiet en ... Rzędzian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Talar geeft een hoge lob. Inworp. Ştrulă met de inworp. Galko heeft problemen om de bal te vangen. Galko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chudzyński rent richting de bal. Chudzyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC HISZPANIA - Walesowie 7:0

57e minuut.
Ştrulă rent richting de bal. Ştrulă passt de bal met de wreef. Galko is nu in balbezit. Galko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Velican met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Hernandes de bal onder controle te krijgen. Suwak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Suwak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Suwak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Hernandes raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

62e minuut.
Ştrulă geeft een lange en hoge pass. Galko kopt de bal weg. Chudzyński rent richting de bal. Chudzyński draait met de bal, schiet en ... Rzędzian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HISZPANIA - Walesowie 8:0

64e minuut.
Corona geeft de bal voor. Szmatiuk kopt de bal weg. Galko controleert de bal met de borst. Galko haalt uit met een fantastische trap. Rzędzian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HISZPANIA - Walesowie 9:0

67e minuut.
Galko passt de bal zonder na te denken. Daar is Chudzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chudzyński haalt uit met een fantastische trap. Szmatiuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rzędzian probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Corona geeft de bal voor. Galko kopt de bal weg. Chudzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzyński haalt uit met een fantastische trap. Rzędzian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HISZPANIA - Walesowie 10:0

76e minuut.
Szmatiuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Ştrulă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galko kan de bal niet met de borst controleren. Galko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Cubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Anacona onderschept slim de pass. Anacona met een sublieme pass. Chudzyński rent richting de bal. Chudzyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Talar heeft problemen om de bal te vangen. Chudzyński rent richting de bal. Chudzyński draait met de bal, schiet en ... Rzędzian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HISZPANIA - Walesowie 11:0

81e minuut.
Anacona raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

83e minuut.
Chudzyński haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Talar de bal. Galko rent richting de bal. Galko schiet op doel. Rzędzian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HISZPANIA - Walesowie 12:0

87e minuut.
Cubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican onderschept slim de pass. Velican met een sublieme pass. Chudzyński is nu in balbezit. Chudzyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HISZPANIA - Walesowie 13:0

89e minuut.
Ştrulă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szmatiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galko rent richting de bal. Chudzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzyński draait met de bal, schiet en ... Rzędzian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HISZPANIA 21%, Walesowie 79%.
FC HISZPANIA - Walesowie 13:0