Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unstoppable Pijane Lubuszanin
451 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Ruper kopt de bal weg. Półrolniczak is nu in balbezit. Półrolniczak passt de bal in één keer door. Rózgiewicz is nu in balbezit. Rózgiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Ruper is nu in balbezit. Ruper passt de bal met de wreef. Lewkowicz speelt de bal door. Rózgiewicz rent richting de bal. Rózgiewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Doeltrap. Morda trapt de bal weg. Brzydkowski kopt de bal weg. Półrolniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Półrolniczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unstoppable 45%, Pijane Lubuszanin 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unstoppable - Pijane Lubuszanin 0:0

57e minuut.
Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruper verovert de bal door een tackle van achteren. Ruper probeert naar een medespeler te passen. Rózgiewicz is nu in balbezit. Rózgiewicz draait met de bal, schiet en ... Morda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Patriak verovert de bal door een tackle van achteren. Patriak speelt de bal door. Ciutol bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciutol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unstoppable - Pijane Lubuszanin 1:0

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Smutek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kciuk onderschept slim de pass. Babik is nu in balbezit. Babik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Wunsz is nu in balbezit. Wunsz geeft een hoge lob. Półrolniczak kopt de bal weg. Rózgiewicz is nu in balbezit. Rózgiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Unstoppable - Pijane Lubuszanin 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unstoppable 47%, Pijane Lubuszanin 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unstoppable - Pijane Lubuszanin 1:1