Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Janusze Footballu LPP Wieniec
Normal Tactiek Gites
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 15.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Trepto verovert de bal door een tackle van achteren. Trepto probeert naar een medespeler te passen. Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroń verovert de bal door een tackle van achteren. Jaroń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Footballu - LPP Wieniec 1:0

27e minuut.
Skonieczka rent richting de bal. Janicki is nu in balbezit. Chlabicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chlabicz krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Jałocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałocha speelt de bal door. Grzyb rent richting de bal. Grzyb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Janusze Footballu - LPP Wieniec 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Janusze Footballu 50%, LPP Wieniec 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Janusze Footballu - LPP Wieniec 1:1

49e minuut.
Doeltrap. Raczkowski trapt de bal weg van het doel. Zając heeft problemen om de bal te vangen. Trepto is nu in balbezit. Trepto haalt uit met een fantastische trap. Paal!

52e minuut.
Nyczko rent richting de bal. Kędzierski met een sublieme pass. Jałocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałocha met een sublieme pass. Grzyb bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Trepto bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski is nu in balbezit. Trepto verovert de bal door een tackle van achteren. Trepto haalt uit met een fantastische trap. Raczkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Footballu - LPP Wieniec 2:1

56e minuut.
Zając geeft een hoge lob. Jaroń rent richting de bal. Ruszczyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jaroń is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trepto neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Raczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Szulakowski geeft een hoge lob. Inworp. Salej met een snelle inworp. Trepto heeft problemen om de bal te vangen. Trepto geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Raczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Jaroń de bal. Jaroń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Footballu - LPP Wieniec 3:1

69e minuut.
Grzyb haalt uit met een fantastische trap. Iwańczyk probeert de bal aan de voet te houden. Grzyb rent richting de bal. Jałocha rent richting de bal. Jałocha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Footballu - LPP Wieniec 3:2

77e minuut.
Zając onderschept slim de pass. Zając geeft de bal voor. Gajewski probeert naar een medespeler te passen. Jaroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Footballu - LPP Wieniec 4:2

88e minuut.
Skonieczka verovert de bal door een tackle van achteren. Gostomski verovert de bal door een tackle van achteren. Gostomski probeert naar een medespeler te passen. Grzyb is nu in balbezit. Grzyb schiet op doel. Durczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Janusze Footballu 34%, LPP Wieniec 66%.
Janusze Footballu - LPP Wieniec 4:2